![]() |
Cytuj:
|
cos takiego
brak mozliwosci wlamania + kasa dla cipsoftu Cytuj:
|
Ta CIPSOFT powinien na kazdy acc, czyli ponad 5mln skanerow do odciskow palcow, bez tego nie wejdziesz... passy juz sa niemodne: D Tibia jest gra internetowa wiec takie cos odpada. Zasada jest prosta
Jestes glupi i chcesz zobaczyc zdjecie nagiej siostry- masz hacka NIE jestes glupi i NIE chcesz zobaczyc zdjecie nagiej siostry - NIE masz hacka Proste prawda ? jest jeszcze wiecej sposob na hakowanie wiecej niz liter w moim poscie ; ]. Chcesz wiedziec ile jest sposobow to licz. |
Cytuj:
Grałem w tą gre żeby trapować i się bawić, expienie mnie nudziło, to że cipsoft zepsuł pvp to nie moja wina etc itd...... Cytuj:
|
Jest jeden, niezawodny sposób:
-Wuonczydź musk |
Taa jak panowie @up napisali, ale co jeśli Cipsoft śledził by adresy wew. komputera, owszem zewnętrzny adres IP zmienia się(jeśli dynamiczny) ale wewnętrzny nie... Poza tym wystarczyło by aby firma zapodała "Anty hack project".
|
Według mnie ludzie którzy są przeciwni wprowadzenia systemu przeciw hackom są po prostu głupi. Kogo obchodzi, że wy macie dynamiczne lub wewnętrzne ip? Może sami bawicie się w hackowanie i dlatego wam zależy, żeby coś takiego nie powstało... Tak jasne lepiej żeby clipsoft wprowadził nowe rodzaje backpacków to bardziej się przyda...
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
A wiesz o tym, że jesteś bardzo egoistyczną osobą i pierdolisz głupoty?
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Kod:
To już lepszym sposobem byłoby używanie hash'u sprzętu zamiast ip... Każdy miałby możliwość sprawdzenia jaka suma kontrolna powstaje na jego sprzęcie i następnie zastrzec logowanie tylko za pomocą tej maszyny... Tylko w gruncie rzeczy po co komu takie restrykcje. Jeśli nie botujesz, sharujesz i bóg wie co jeszcze to nie masz szansy mieć hacka... Cipsoft nie ma obowiązku robienia niczego więcej w tym kierunku ponad to co jest... Swoją drogą, nie dawajcie reconnect w żadnym bocie. na tym polega "automatyczny system wykrywania botów". Cipsoft myśli że wymyślił coś genialnego a i tak wiedzą że mogą naskoczyć graczom. @Vil Nie żebym coś sugerował ale osób znających się tu na informatyce jest <10%. Taki Ja Cie zrozumiałem, a ktoś z osób trzecich popatrzy i powie "co za debil(bez obrazy ofc.)". taka jest mentalność polaków. Pozdrawiam |
Jesli ktos nie umie sam zadbac o swoje konto to niech lepiej gra sobie w bierki zamiast narzekac jacy to ci iwul haxorzy nie sa przebiegli, sprytni itp.
|
@up
Dokładnie. Nie ma co narzekać, 99% hackow wynika z głupoty, naiwności albo nieuwagi gracza. Ja dbam o swoje konto. A nawet jeśli jakiegoś pięknego dnia zaloguję się bez żadnego plate seta i kolekcji backpacków - nie będę się ciepał, bo wiem, że to moja wina. |
Cytuj:
|
ok, to zapytaj kogokolwiek z globala wow czy po hacku nie napisalby do gma o zwrot itemkow tylko pokornie stwierdzil ze to byla jego wina i gralby od poczatku. jakby takie cos istnialo w tibi to nikt z was by nie pierdzielil, ze powinni przestac tak robic
cip bierze nie mala kase a narazie to wychodzi z tego 500kb dwa razy na rok + jakies pierdoly |
Cytuj:
Ale prawda: hack - własna głupota. |
Cytuj:
A to jak czesto wychodza updaty i jak wygladaja to jest, powtarzam, sprawa nieudolnosci CIpsoftu i nasze narzekanie nic na nim nie wymusi. Cytuj:
Cytuj:
|
Strata która uczy to zysk.
|
@ 1 z 1-szych postów
gówno prawda, to, że mają dynamiczne IP nie znaczy, że nie da się tego wprowadzić. Słyszałeś a czymś takim jak adres MAC karty sieciowej?... Co do tokenu z WoW'a... wydaje mi się, że jest to bardzo dobre i praktyczne rozwiązanie, bo nawet jeśli 13 latek będzie znał twoje passy, to niewiele zrobi :) @edit troszkę się doinformowałem, i wysłałem maila do supportu z propozycją. efekt? Rozważą, i może wdrążą :P Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:56. |