![]() |
To może wigilia w karlin?
|
Cytuj:
#Topic Moim zdaniem bez sensu tylko przy kompach chcą Nas trzymać. T_T |
Ja tam sram na Walentynki w wirtualnym świecie... Lepsze są w rl world ;)
A poza tym w Tibii jest bardzo mało kobiet. |
Cytuj:
K.Jay |
Cytuj:
@Topic yymm.. Get A Life :] Oj ja romantyczna kolacja przy świecach z mlaśnięciem "munch".. nóp ;/ @Down Yyym.. tak masz rację.. te błędy nie były celowo wstawione. -.- |
Radzę udać się do szkoły i mniej czasu spędzać przed Tibią bo wasza ortografia a właściwy jej brak mnie rozwala! STOP ANALFABETYZMOWI!
|
|
dzieci będą się cieszyc bo dostaną ciasto i bukiecik a reszta graczy nie zwróci na to uwagi i będzie robic to co zawsze czyli expic
|
Mhm może np:
Święto Tibijczyków obchodzone tydzień po każdym updacie. Tibijczycy wychodzą wtedy na ulice i razem radośnie krzyczą "Tysiąc Ka Gold Plix". Oraz zaczepiają ludzi i mówią im, że są "Noobami". "Jeśli sądzisz, że w dobie komputerów sztuka czytania NIE zanikła, to niezawodny znak, że jesteś NOOBEM!" ... |
Moja dziewczyna powiedziała, że na walentynki sobie życzy coś ciekawego, romantycznego. Powiedziałem jej, że skoro chce to niech założy acca by grać w tibię.
|
No to, że tak powiem, hehe, dowcipnie. ^^
|
żałosne.
jak ktoś mogl to tlumaczyc |
ej sory ale ja nie bede świętować walentynek w tibi tylko z moją dziewczynąB) nie weimjakmożna w tibia walentynki obhcodzić pozdro all
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@ot kazdy narzeka, a polowa z was pojdzie cos kupic do tego npc imo the sims: randka |
mam dla was fajna gre
ej wiecie co wam powiem jest super nowa mega gra podobna to tibie...nazywa sie rzeczywistość poszukaj sobie miłosci w życiu a nie przesiadujesz przed kompem!!:):)
|
Ale żart omfg padłem lmao ...
|
Arkas ale z Ciebie smutas, ja od dowcipów szaraczków zawsze w gacie robię... tylko ciężko to wyprać
Cytuj:
Cytuj:
|
Obecna Tibia to cyrk. Cyrk dla bardzo małych dzieci.
|
@Xr3
to czemu w nią grasz? :D chociaż z drugiej strony masz racje ;p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:42. |