![]() |
Na każdym kroku bałem się że za chwilę pizgnie mnie meteoryt ;[ A teraz siedzę w domu i nawet się nie ruszam ;[
|
Przesądny nie jestem, ale po tym, jak zaspałem na prawie wszystkie lekcje, a teraz stłukłem największe naczynie jakie miałem w domu - zaczynam się bać.
|
Dwie banie na ostatniej lekcji, po za tym nie tak pechowo (dzień jeszcze się nie skończył).
|
Dziś nie jest pechowo - ferie się zaczynają! :p
|
lepiej uwazajcie bo za miesiac to samo.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
O tym, że dziś 13 piątek dowiedziałem się od znajomej. |
bah, ja idę do pubu dzisiaj do centrum, pewnie wpierdol dostane. jebac to, dwie banki w szkole. :D
btw. w marcu tez jest piatek 13. ;D |
Dzień jak co dzień...
Nie jestem zabobonny. |
Ja na pewno już nie jestem:D Dziś tj piątek trzynastego zaliczyłem egzamin z Historii Stosunków Międzynarodowych na 4 <szok> 8o:cup:
|
W szkole raczej ok, ale cały dzień mam paskudny katar, przez który gorzej słyszę na prawe ucho i jeszcze łeb mnie napierdziela.
|
Dzisiaj na imprezkę idę i mam nadzieję ,że nie będzie burd :evul:
|
Cytuj:
|
ja bez wychodzenia z domu mam zje*** dzien ;/
|
Ostatni piątek 13tego: Czerwiec 2008, złamany palec w stawie, miesiąc w gipsie, palec do tej pory wygląda dziwnie.
Dzisiejszy piątek 13tego: wiele wpadek z niewyparzonym językiem na każdej lekcji (w sumie dzień jak co dzień), ale jeszcze zostało 6 godzin i 25 minut... |
Poszedłem do odpowiedzi z matematyki. Niby się tym nie martwiłem, bo wszystko proste, ale akurat wtedy wszystko mi się myliło. Poza tym chciało mi się szczać na klasówce. ;s
Idę na trening, ciekawe co mnie teraz spotka. ;d |
13 lutego w 2054 roku tez wypada w piątek :D
|
Zacytuję się z innego forum
W Ząbkach na krzyżówce Szwoleżerów z Tulipanową dzik zaatakował nianię z dziećmi na spacerze. Szopuś odpala dubeltówkę, szopuś będzie miał porządną kolację! Kocham piątki 13. Mieszkam ulicę dalej. :) |
Boli mnie gardło, chociaż piłem to co zawsze (wino-samogon + Cherry Coke 1:1), a nigdy wcześniej nie bolało.
|
Nie wieże w przesądy i dzięki Bogu ... raczej 13 w piątki nie mam pecha ale zdarza się to w inne dni :P poza tym dostałem się do pracy wiec dzień na pewno na plus.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:27. |