![]() |
@up
mysle, ze to byla taka przenosnia :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jakoś nikt nie napisał jeszcze, że do tarantuli nie można się dostać, a ciągle się zastanawiają w ilu go zabiją lub jakie hity będą przy walce z 2 dragami. Koniec świata. :O
|
Przyjzyjcie sie moim screena tam sa kokony one sie ruszaja (na screenie oczywiscie nie ale tak to tak) a te miejsce jest na poison cave, mysle ze tarantula jest dla szpanu zeby bylo ze niby z niej wylaniaja sie pajaki
|
7 Level zabił draga tak. Nawet jest film na YT.
Co do tego combo draga, ktoś tam pisał 120 i 90 na turę. Wiesz jeśli jesteś na tyle mądry żeby stać wprost do niego i obrywać flamy, to gratuluję. W ogóle, to skoro 40+ rookstayer ma tyle samo HP co 40 ED czy MS, to dlaczego z potkami nie miałby ich zblokować? Skoro Dragi na mainie taki MS czy ED zabija na 25+ poziomie. Co do Tarantuli, na litość boską, a co to za potwór? To tylko mały pajączek w którego spokojnie przebija się 20 clubem z mace. W ogóle najpierw dojdźcie do tego czy można się do niej dostać. A potem myślcie jak ją zabić. Pozdrawiam. |
@up
Czytaj wszystkie posty dokładnie i ze zrozumieniem zanim coś sam napiszesz, nic nowego nie wniosłeś. @Haku Vas~ wspomniał. Nie da się do niego dostać więc prowadzimy luźną rozmowę co do hitów, to chyba legalne. |
tarantula < spokojnie moze zabic ja kazdy hlvl
smok < jak umiesz myslec to wystarczy pomyslec takie 2 sytuacje z test serwerow 1. http://www.youtube.com/watch?v=wmScdTbYnhk ze zgraniem 2. http://www.youtube.com/watch?v=y5C9qlQ_DzM bez zgrania jak widac smok jest spokojnie do pokonania. nie wiem tylko czy pojedynczy gracz da mu rade bo sie leczy. |
Cytuj:
@Topic Do tarantuli nie da sie dostac bo za dobry loot dropuje, tak jak minotaur mage.:) @down A kto staje na przeciwko jak bloczy? |
@ap
Ale tam są 2 dragi czyli 1 tura. |
Cytuj:
@topic Do Tarantuli NIE DA SIĘ DOJŚĆ! ...Co ma dragon do tarantuli? Więc o co tyle krzyku o Dragona? |
Cytuj:
Taurus Mace Atk:30 Def:18 ... |
Faktycznie skończcie już ten temat, da się je zabić w pojedynkę więc tarantulę i mino maga również. KONIEC.
@up A skąd wiesz, że z maga uwięzionego w pokoju leci to samo co z innych? Byłeś i zabiłeś? Wątpię. A dla newbie- Orce w pewnym miejscu w Tibii mają zmieniony loot, więc czemu nie MM. |
Tak, są nowe możliwości - o to one :
[ironia]1. Dostaniesz warna za spam forum. 2. Zrobisz z siebie idiotę. 3. Klikniesz w szukaj. 4. Moderator cie znajdzie i zabije. Coś jeszcze? Czy wystarczy ci "zaluzji" co do małego wielkiego Pajónka na ruhu. Obczaj to że nie można tam dojść, iż wszelkie mapki nie wskazują na to. Chyba że sam zdobędziesz golden ultra big cap weight oz pick i rozkopiesz dziurę pod GM Lantheos który ci da Mpa w zamian za czekolade.[/ironia] |
Ja dzisiaj na Aurei widziałem najazd pająków, było co zbierać po noobkach.
|
@up
A ja widziałem f16 nad thais... Cytuj:
Tak samo jak skarbiec w kazzo/hellgate tak samo ta tarantula jest dla ozdoby. Nie ma o niej żadnych legend, książek i pojawiła się nie dawno... |
Wy sie głowicie a tak sie składa ze posiadam brass armor,a oto dowod.Nie wiezycie?Zapraszam na mojs serv chetnie pokaze go na tradehttp://images33.fotosik.pl/323/384563f1bf5e3397.jpg
|
@up
jaki swiat i kiedy grasz? ;] |
Cytuj:
Sex: male Profession: None Level: 19 World: Astera Residence: Rookgaard Last login: Mar 05 2009, 12:57:52 CET Comment: Rook rox Account Status: Free Account Osobiscie tez stworze tam konto, zeby zobaczyc prawdziwosc naszego odkrywcy. |
Zróbcie sobie zbliżenie i spójrzcie na ten armor... Jest trochę za bardzo wklejony w prawo i proszę powstrzymajcie się od 100000 postów "lol nooob tesh mam" "fake plx"
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:39. |