![]() |
czyli knightem nie zarobie dużej kasy porównaniu do pallem :(
|
A czy napisałem coś takiego? Knight expi raczej na slabszych mobkach, ale ma i tak i tak duzo expa a kasy nawet 2x wiecej.
Na 80 lvlu wyciagniesz na dragach w edron 70-80k expa na godzine, a z loota ogolnie to kilka woi leci, serpentow, d hammow d shieldow wiec zarobek jest elegancki.Z reguły to właśnie knighci są najbogatsi w grze, kupią raz eq i to wszystko, później tylko muszą wydawac na potiony, tak jak kazda inna profesja :) Knight expi za darmo :P |
"Z reguły to właśnie knighci są najbogatsi w grze" Czy ja wiem na candi jest bardzo dużo bogatych domków paladynów tyle maja hajsu ze domki obkładają tym a domki knightów nie są aż tak wyjebane np Tomurka 370 lvl a w domku ma 1kk i parę g legów ;)
|
Nie oceniaj kto jest bogaty po jego domku, Sashra byl chyba najbogatszy w grze 200+ ek, juz w jakims temacie mowilem, mial 4 golden helmety, great shielda demon legi i inne rary, caly domek obladowany w cc. Wiem, ze knightem sie najszybciej zarabia, ekiem na 60+ lvlu w tydzien dorobilem sie 210k na zolwiach z yalahar. 9-10k wynosilem z kazdego huntu, a nawet ani jeden manas sie nie zuzywal.
|
ale mało kto dostaje golden helmet albo demon legi :confused:
|
a więc kim grać ?
|
Knight w porównaniu z pallem ma bardzo małe zarobki w expieniu. Gadałem z Tomurką i powiedział mi ze ma 5kk kasy a on przecież ma 380lvl
|
Pałko po pierwsze naucz sie edytować posty a po drugie zzależy na czym expisz,knight ma waste na frostach i pallek jeżeli nic nie poleci,tak jest zawsze,wszystko zależy od szczęścia eq/lvla/skilli...
|
Cytuj:
Nie takim tonem!!! Paladynem na frostach niezłe się opłaca bo te 7 gp za pb to jest śmieszna sprawa w porównaniu do hitów i częstotliwości ich zadawania (pewnie ze będzie miał waste jak nic nie poleci ) . Co innego gra knightem, knight przy dobrych skillach ma zawsze wyjebane waste, czasem musi włożyć w waste 80k a zwróci mu sie 100k co innego pall włozy 20k i 80k zysku na czysto 8o (do eq i lvla sie nieodnoszenie bo na forum już wspomniałem ze chodzi tylko o high lvle. Widział ktoś knighta z 150lvlem z knight secie X( ) |
WEKTOR. W pewnym momencie wyłączyłem się z dyskusji bo zauważyłem, że ktokolwiek napisze coś to ty idziesz w drugą stronę. ktoś doradzi knajta to ty "...ale palek to ma lepiej bo..." - ktoś doradzi palka a ty swoje ".. ale knajt ma lepiej bo...." Napisz o co ci kolego chodzi i po co zakładałeś temat skoro sam niepotrzebnie go ciągniesz w nieskończoność. i druga sprawa ciekawa - co ty tak o tych High Levelach ciągle piszesz. A w ogóle podaj mi granice levelową gdzie od której zaczyna się h-lev bo sam jestem ciekaw czy jestem low czy high :)
Zakładam, że chcesz kupić na allegro knota albo pala z wyższym levelem, żeby potem zarabiać nim i kase sellać. Poza tym pytasz o profesję i skutki po kicku, a teraz zjeżdżasz na temat expa i kasy. |
Cytuj:
to by byłna 1 miejscu, duzio many mają :o |
Cytuj:
gadałem z tomurką HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH 5kk tomurka HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHA chyba po hacku Kogo ty próbujesz oszukać? przeciez wszyscy wiedzą, że paulistinha to moj tata :o |
Cytuj:
Przecież wiadomo, że takich "gdyby" jest cała masa - czary wspomagające - eq - skill-e - napoje wspomagające skill Do tego dochodzą różne kombinacje. |
Cytuj:
|
tomurka nup :<
|
Z kąt Lord'Paulistinha ma tyle kasy z pk czy z expienia ?
|
@up skad mamy wiedziec? oO
|
#wektor
A nie lepiej było zapytać sprzedającego? Czy na h-lvl Knight'em dużo zarobisz... Ja wnioskuje że kupiłeś postać i nie wiesz co robić, bo hlvl Knight nie wie czy dużo zarobi, to trochę dziwne...] Wracając do tematu: Knight- dużo HP(więc Cię szybko nie zabiją), dużo CAP(na loota) No ale co ja mogę wiedzieć, nie miałem h-lvl Knight |
Powiem Ci, że High lvl knight szybko zarabia :) Ja sam na 94 Lvl na Lizardy chodzę, wkładam w expa około 15k (manaski) to mi starcza na kilka godzin. Gdy wracam z expa sprzedaję loota i z loota + kasy jestem duuuuużo na + Uzbierałem tam około 300k w Dwa tygodnie, przy czym Ty swoim hajlewelem tam będziesz zarabiał duużo więcej :) Ja polecam knighta. Na wysokim lvl łazisz co miesiąc/dwa na POI jako bloker i wtedy można się spooooro dorobić :)
|
Co wy gadacie ; d
Kina 200 lvl~ idzie na kopalnie i ma superrr zysk ; d Chociaż palek lepiej bo 200lvl~ i z samych gp się zwraca ;p(ofc RC i PB na Frost) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:47. |