![]() |
Trzeba by napisać petycję do CipSoft żeby cofnęli wszystkie zmiany do 7.5.
|
@UP
Rotfl, You made my day. @topic Tiaaa... Plx niech wroca czasy gdy sorcem biegalo sie z dragon hammerem po rotach i czasy gdy farmy druidow i sorcow nikogo nie dziwily... |
@UP
A co źle było ? Jak wprowadzili różdżki to było już dobrze... itd itd.... Pamiętam że kontakt z manual Tibią był dla mnie hmmmm pierwszym bodajże... że nie zdawałem sobie sprawy z istnienia UH, manasów itp. a wbicie 31 lvla knightem + 66 skille były dla mnie wyczynem. No cóż... Chcemy starych czasów ? Rl map+ Dobry serwer+Poprawne statystyki... i wracają chęci... |
Cytuj:
|
Osobiście chciałbym, żeby dodano parę nowych serverów z tibią 7.4;s
|
Szczerze, dodali by jeden serwer pod starą Tibie to Ci by weszli już by nie wyszli :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Hmmm co racja to racja. Ale wykupienie takich serwerów jak posiada TriasOTS lub Podkarpacki, gdzie te serwery mieszczą około 800 osób przy zerowych zacinkach miało by sens. Postawić 2 serwery do perfekcji odwzorowujące RL Map itp i by się grało.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
w takim razie powinienem byl napisac, ze zdjecia sa z 7.1-7.3, a nie 7.2-7.4 |
Swoją drogą to pamiętam, że kiedyś na update czekało się z niecierpliwością, a teraz.. z pewną nutką strachu.
Cóż, świat poszedł na przód, jak to mówił bohater pewnej powieści. Edit, macie tutaj swoją drogą listę update. http://tibia.wikia.com/wiki/Update |
ale jesli by cipsoft wprowadzil server 7.4 tibii
to jak wygladalaby przyszlosc takiego servera? bez updatow? czy znowu po 5 latach tibia 8.4 i narzekania |
przeciez to fake... nie widzieliscie tej masy gmów? xd
|
Cytuj:
w Tibii nie da sie zrobic idealnego systemu pvp (jako satysfakcjon.... cośtam) , bo to wymaga usunięcia SDków(czynią z całego pvp głupie naciąganie 1 runki na ofiarę), a to usunięcia wyższych lvli niż coś koło 40. A bez tego nupy się będą nudzić Pvp ~30 lvl \o/, a nie te 150+, czyli "SD, SD, SD, MWAL, PARALIZE, SSDSDSDSDSDSDS SPIJ K**WA SPIJ!!!!!!111oneoneoene" dlatego też lubię tibicama, bo nagrywali nim takie własnie pvp /\ częściej niż raz na rok (chodzi mi o te ~30, bo zapomniałem że strzałka pokazuje na te 150+) @down i co z tego, to byl ten sam crap, tylko ze nie bylo run na hotach. |
heh...pamiętam mój pierwszy kontakt z tibią 7.1. Grafika na początku mnie odrzuciła, ale po jakiś czasie grałem. moją pierwszą postacią "pikaciul" wbiłem 30 lvl siedząc na dwarfach z battle axe. To że byłem druidem nie miało znaczenia ;p
W sumie pamietam też, że przez jakiś czas był bug (a może nieświadome działanie cipek) że można było chować Gs-a do parcela. Nie pamiętam tylko w którym update. Możliwe że 7.5. Cieżko teraz znaleźć dobry ots z rl mapą pod 7.6. Ale jeśli ktoś by miał, to naprawdę bym się nie obraził ;D Pozdrawiam |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:49. |