![]() |
Jeśli wyzywaliście się i tam była wzmianka o nauczycielce to lipka.
Jeśli nic nie było o żadnych nauczycielach np. Ten od matmy to taki Skur***yn lub podobnych to raczej nic wam nie powinna zrobić. Zawsze wiedziałem ,że nasza-klasa.p śmierdzi i nie mam tam konta :) |
najfajniejsze ejst to jak ludzie mowa ze to słuszna kara. A gówno prawda rozprawka w zyciu wam sie do niczego nie przyda, jak na maturze lub w szkole sredniej napiszesz rozprawke to ciebie wysmieja.
|
Na tescie gimnazjalnym jest rozprawka, nie zawsze, ale sie zdarza.
|
i co z tego ? w szkole sredniej nie znajdziesz rozprawki! na maturach etc tez nie ! a zrob mi prace magisterską na podstawie rozprawki to ciebie tylko wysmieją. To jest nieprzydatne gówno!
|
Cytuj:
Swoją drogą, u mnie była trochę podobna sytuacja. Kumpel założył temat 'Seks, alkohol, dziwki i narkotyki czyli co z półmetkiem', nauczyciel go upomniał, że trochę nie wypada (ale obyło się bez kar, z tego co wiem). |
Widziałem podobną sytuację. Obyło się wtedy bez kar, ale uczniowie potem nie mieli zbyt przyjemnie nawet z samym dyrektorem...
Wniosek: Po co takie coś? |
Wywalić ją z Forum proste ( :
|
Cytuj:
Nie rozumiem też Twojej frustracji o byle gówno, i tego "wyśmiewania", rofl. Cytuj:
@down Możliwe. Albo wręcz przeciwnie - szkolny przywilej każe, gdy w poleceniu proszą o napisanie rozprawki, jebnąć wielkie 'CHWDP' i pasujący obrazek, więc jak ktoś napisze rozprawkę, to zostaje wyśmiany. |
moze to jakas elitarna szkola i tam gdy dostaniesz 4, a nie 5, to przez 2 tygodnie wszyscy sie z ciebie smieja
|
Cytuj:
|
O Jezu, używasz wulgaryzmów na forum, to bardzo brzydko. Będziesz miał sprawę w sądzie... Mam Cię zabije, nie?
|
Cytuj:
Cytuj:
|
#Granteon
Moja mama i tak wie że klnę. #Juzefek No cóż kazała nam napisać to co mówi i tyle :/ I powiedziała(nauczycielka) cytuje: "Za karę napiszecie rozprawkę na temat..." Nikt tam nie wyzywał żadnego nauczyciela, forum już zostało zablokowane tzn. prywatne ;] |
Jesteście szczeniaki, zachowaliście się po szczeniacku i tak zostaliście ukarani. W 1 gimnazjum nie macie żadnych szans. Liceum, ot inna sprawa. Tu się traktuje ludzi jak dorosłych (bo z reguły tacy już są). Skoro klniesz to Twoja sprawa. Ale też byłem świadkiem czepiania się nauczyciela, że koleżanka w drodze do szkoły paliła fajke. Niepojęte to dla mnei jest.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Nie wiem, jak u was, ale u mnie było w regulaminie napisane, że trzeba dbać o kulturę słownictwa w szkole i poza nią.
Rozprawka to wcale nie jest kara; jak byłam w III gimnazjum, rozprawki mieliśmy zadawane co najmniej raz na miesiąc (przed egzaminem - raz na tydzień). |
@up
Ja mam gorzej- już od października co tydzień (czasami po półtora- zależy ile ma sprawdzianów klasówek itp do sprawdzenia :P) Cytuj:
|
Cytuj:
|
Niech nauczyciele zdejmą klapki z oczu i zrozumieją, że 90% uczniów ma ich w dupie, rzuca na nich kurwami i ich nie lubi.
Czy oni naprawdę sądzą, że są fajni, że ich lubią itp? |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:59. |