![]() |
Wciskanie sd to przeciętny poziom? To gratuluje.
Przeciętny to jest Be ast... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
masterzy pvp pochwalcie sie swoimi filmami a nie tylko pierdo licie. pewnie wiekszosc z was nawet nie nagrała by filmu na tym poziomie. Nie najlepsze to jego pvp ale bez bota, jak ten be ast. mi się podobało i myślę że dobrze mu poszło.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
daj swoj film ; ) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Hacked plix ? : [ Więc nie czepiajcie się prawdziwego ownera, bo h4x0r sam napisał na początku filmiku "By Akila". ;] @edit Co nie zmienia faktu, że Polaczkek. ; o |
Cytuj:
http://i250.photobucket.com/albums/g...thers/81rp.jpg Wbija w ziemie COOKOLWIEK I KOGOKOLWIEK na pvp. |
Cytuj:
Oprócz wciskania sd na chama można też używać summonów, m walli. Kondzioo Wiesz, że ja Ci nic nie muszę udowadniać? Sram na to co o mnie myślisz ty i inni idioci, którzy potrafią powiedzieć "Żal mi cię" jedynie nawet nie mając żadnych argumentów. Idę się pouczyć od tego pro playera jak zabijać 60lvl 30 bo to strasznie trudne :< @up Na non-pvp łatwiej kogoś ubić, bo gra tam 70% idiotów tibijskich xd Wiem to z doświadczenia. Ale frag ładny ;d |
Caveki, chyba gramy w inne gry, moze ty grasz z samymi Wizavami, Arachami i innymi na serwerze, wtedy moze Be Ast jest przecietny.
Cytuj:
Cytuj:
Z tego co ty piszesz to wnioskuje, ze z duzym prawdopodobienstwem bys tego 38 msa w ogole nie zabil. Zabil kogo mial zabic. To, ze botowali - tacy akurat sie trafili. Nie zabil ich widowiskowo ani bezblednie, po prostu zwyczajnie. Przecietnie. |
KURWA śmiech! Po co miał stawiać fe? Po to by kurwa zdjąć tego msa właśnie w 20secund a m walle by zblokować exit i tunel ptasi móżdżku...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
dlatego chcialbym zobaczyc Twoj film. I nie tylko po to zebys mi udowodnil ze jestes kozakiem.. bo jezeli naprawde nim jestes to chcialbym obejrzec sobie jakis fajny film z pvp |
wezcie se takiego 60eda i nagrajcie swoj filmik xd
ale no paralizowac 38msa to mistrzostwo xd ale be ast bez bota by podobnie ogarnial xd |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:57. |