![]() |
Rysunki bardzo ładne. Szegołowe i rewelacyjnie wycieniowane.
Ja sam trochę rysuję, ale nie mam cierpliwości i zbyt szybko się załamuje. Trening czyni mistrza, więc muszę się wziąść w garść i ćwiczyć. Pozdrawiam. |
No i gotowe... Troche hem.. oszukiwalam w photoshopie, no... ale nikt by nie zobaczyl i tak ;)
|
Ta elfka do She nie podobna ^^ Ale i tak bardzo ladna. Dlatego taka do she niepodobna. Super wyglada z tymi drzewami w tle. Sama je rysowalas, czy moze to ze zdjecia ? =]
|
mam jedno pytanko... co to za kreski na moim biuscie?!
|
Jeśli nie masz nic przeciwko, to daje powiększoną, aczkolwiek lekko uciętą wersje, bo na tej małej nic prawie nie widać, no chyba że u mnie tylko takie mało to się wygłupiłem;p
http://img143.exs.cx/img143/7217/da4iq.png |
<chyli się przed majestatem>
To jest wspaniałe! Jak można takie coś narysować?! Cud nad kartką! Genialne! ehh... cóż ja nigdy tak nie będe rysował ;] GZ 4 U |
Cytuj:
|
L0L Zatkało mnie rysu rysu sa super ;P
Może zaczne sam rysować ;p chociaż raczej tobie niedorównam... |
Cytuj:
Trzeba dazyc do tego zeby komus dorownac - tylko wtedy to ma sens. Np. moim idolem jest Lockwood, ktory pracuje przy podrecznikach D&D. Np. znany masom smoczek (ktory jest nawet na bannerze tibii) jest wlasnie jego dzielem... http://www.wizards.com/dnd/images/MM.../MM35_PG71.jpg |
Nom, i teraz wyobraź sobie, jaką potęgę ma:
Węgiel Pudełko z kredkami Pastele Ołówek Szmatka Pędzelek Gumka i Kciuk... :] A tak na serio najlepsze co narysowałem, to chyba szkic obudowy do komputera:] |
WoW to jest lepsze niż... nawet niewiem niz co poniewaz nic rownie dobrego niewidzialem
|
Ladne, taka dokladna, szczegolowa i precyzyjna kreska. Jak ja rysuje to bardziej chaotycznie macham tym olowkiem, ale coz - bede sie doskonalil :P
A, i na kurs rysunku kasy nie ma a skanerek jest ; D |
Spoko rysunki, ja nigdy niebe tak malowal bo zajmoje sie grafika komputerowa
|
heh.. moj qmpel tez cos skrobie po zeszytach:] tylko jemu z tego nic nie wychodzi a tu... zeby pogubilem jak mi szczeka opadla:D... WYMIATA!! genialny swiatlocien (chociaz nie wiem co to jest:))
powinnas robic grafe do gier bo to jest genialne:P a ta elfka to takie nieco krzywe okularki ma:] <jak ja kocham czepiac sie szczegolow:D) |
Mozesz przestawic ten swoj podpis w inne miejsce? ekhem ekhem i
|
Oh my good........ALE ZAJE.BISTE!!
|
Dziekuje jakiemus bardzo rozgarnietemu modowi za usuniecie nie tego posta co trzeba -.-
Dzieki temu musze juz 3 raz robic upload i pisac posta -.- Unknown: w kazdej rece? wyjdzie hmm.. nudne. <edit by Vanessa> lol a co mnie to obchodzi? Wklejasz dwa takie same posty... coś nie wyszło, to możesz zedytować poprzedni. |
Cytuj:
|
Naprawdę, dech zapiera :). Jestem naprawdę pełen podziwu, coś tak świetnego żadko można oglądać.
Sam coś próbuję rysować, ale narazie mi to słabiutko wychodzi :). BTW. Jakie znaczenie ma używanie do rysunku kilku typów ołówków? Zawsze mnie to ciekawiło :). |
Cytuj:
Najpierw radze przeczytac pomoc dotyczaca obslugi forum i pomyslec 2 razy zanim sie cos napisze na modka. Wiesz az tak wysoce rozwinieta forma zycia to my nie jestesmy zeby wiedziec ktorego to posta mozemy laskawie usunac. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:41. |