![]() |
Mnie i kolegi jeszcze nie zbanowali <3
|
Mówicie, że banują to mniej kasy z pacc itd... Może i racja, ale jest też możliwość, że po kilku takich masowych banach ludzie przestaną w pewnym stopniu bocic na tych NG, BlackD, ElfBotach etc. bo się przestraszą. Wtedy CIPy zrobią swojego bota (oczywiscie nieoficjalnie), który będzie kosztował powiedzmy 100 zł będzie on "niewykrywalny" i znowu botterzy zaczna bocić, tyle ze CIP na tym będzie jeszcze wiecej zarabiał :)
Moja teoria. Chev~ |
Cytuj:
Nie chodzi o to by zbanować boterów (moim zdaniem dobrze by było ale nie dla cipsoftu) tylko o to, żeby sami przestali bocić. Może po pierwszym mass banie wiele się nie zmieniło ale teraz już poważniej zaczną się bać. I nie mówcie, że cipsoft straci wszystkich klientów bo botterzy to ludzie uzależnieni i z botem czy bez - za pacc będą płacić. |
Jak mniej kasy ? A kto przestanie niby grać ? Z tego co wiem co ci dostali bana w 1 fali graja dalej tylko że bez botów, przestańcie pierdolic bzdury
|
sporo ludzi co kupiło Pacc'a marnuje go ;p
Gdzieś słyszałem że jak wykryją cie to w miejscu gdzie np pisze... "Sorry, not possible." można zobaczyć komunikat że wykryli u ciebie bota ;p. czy to prawda? |
na non-pvp najwiecej zniemić non-pvp w pvp na pvp ubijało się tych botterów na goblinach :P
|
Jakie h4xy[boty] polecacie do tibii ;p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Pomysl... przecierz nie zbanuja wszystkich od razu |
Cytuj:
|
Cipsoft samymi PACC'ami nie żyje, więc zwracam się do większości aby nie pieprzyli głupot, że wytną w pień 90% populacji tibijskiej (a tak na marginesie, czy to w ogóle jest poparte jakimiś badaniami)? Bo nie sądzę... Gdyby tak im zależało na kasie "s pakuff" to nie podejmowali by tak ryzykownej decyzji, o masowych banach... Więc pomyślcie zanim coś napiszecie... ; [
|
Na ratowanie tibi jest juz zapozno bo kogo nie pytam z tych co dostali bana mowia "minie ban i moze juz cip nie zrobi czyszczenia".
|
Cytuj:
|
smieje sie wam w twarz bo botuje codziennie 12h na 6 mckach i od 2 miechow nie mam ani jedengo bana
|
Mój 113 ek poszedl na urlop xD
Co do tych banów to mysle ze banuja tylko h-levele Zawsze na bocie miałem 4 postacie na oddzielnych kontach. -113 ek (banned) -74 rp (banned) -60 ek (free) -28 druid (free) Można dojść do wniosku ze tylko h-levele banuja. |
Cytuj:
Widze, że jest tu masa fanów stwierdzenia "Cip leci na kase"... A macie może dowód takiego zachowania z ich strony? Starają się jak mogą usuwając oszustów a niektórzy jeszcze próbują przedstawiać ich w złym świetle ;] To jest dopiero debilizm... |
Smiesza mnie ludzie co pierdola ze jak cipsoft usunie botterow to nie bedzie ludzi do kupienia PACCa napewno jakis tam % ludzi odejdzie (i dobrze) ale dam sobie palca uciac ze wiecej ludzi wroci do gry i tych lepszych:)
A poza tym ile jest ludzi uzaleznionych co graja z botem i bez bota nawet jak im postac skasuje zrobia nowa postac i beda grac dalej tylko ze bez bota i tyle:) Zreszta gdyby Cipsoft wiedzial ze niby straci na botterach to by ich nie kasowal wiec pewnie jest na odwrot. |
Cytuj:
|
Coś z forum tibia.com
* 5163 accounts was the total number of accounts that got punished * 3048 of them had premium time * 141 accounts were deleted * 37 accounts of the punished accounts had tutor status. |
Widac, ze ponad polowa zbanowanych to posiadacze pacc. Niektorzy pisza, ze ktos, kto dostanie bana/delete itak bedzie gral. Wiele znanych mi ludzi po otrzymaniu bana sprzedaje chara i konczy gre. Cipki przestana banowac jak dochody im sie zmniejsza... teraz jeszcze euro drozeje, to mniej ludzi kupuje pacca.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:06. |