piramjida |
06-03-2009 16:28 |
Cytuj:
Jak dla mnie ten beast gówno potrafi nie wiem w czym ta cała podnieta.. Oglądam jego filmy i stwierdzam że to zwykły pk który nie za wiele umie.. Ile razy jest okazja, żeby sieknąc z ue
|
Tylko, ze na jego lvl i mlvlu UE wali niewiele wiecej od SDka. Potrafi wystarczajaco zeby w stosunku do ludzi grajacych w tym momencie na pvp byc uwazanym za dobrego.
Cytuj:
W tym filmie to już na prawdę pokazuje, że gówno potrafi.. Po kiego grzyba stawia te DS'y skoro one ledwo się ruszają...
|
A dlaczego nie?
Cytuj:
Jak już to mógł m wallować albo jak jego ziomek (któremu później podjebał ciało z przed nosa i sam lootem się żywił) walnął ue on mógł też szybko jeśli nie byli na jakimś tam korespondencyjnym programie...
|
No ty bys napewno na otwartej pustyni go strapowal tymi mwallami.
Siedze dlugo na tym forum, na WOT, ogladam duzo filmikow PK i obiektywnie stwierdzam, ze dawno, dawno nie widzialem czegos lepszego, moze Aracha, Wizav, ale ciezko powiedziec bo maja wyzsze lvle. Pewnie sie powtarzam, ale prosze bardzo mistrzowie - pokazcie mi cos lepszego, juz niekoniecznie w waszym wykonaniu, mozecie wrzucic trzy boty i grac z kumplem, wisi mi to, chce zobaczyc efekt, ktory jest waszym zdaniem taki prosty. Walcie swoje UE, stawiajcie mwalle i FE, tylko to nakreccie.
Cytuj:
Dodam ze pkowac 68 msem ktorego masz w dupie jest o wiele latwiej zabijac niz normalnym charem ktorym grasz na codzien.
|
On PKuje kazdym charem, bo wierzy, ze nie padnie dzieki temu, ze potrafi wykorzystac przewage jaka daje mu mapa - piramidy na Ankh itd, dash.
Jak wam sie nie podoba to wrzuccie swoj filmik w ktorym uciekacie przed takimi lvlami bez bota na otwartej przestrzeni. :z
|