![]() |
Dasz radę bez większych problemów.
Te combo to jaka¶ bzdura (no chyba, że walnie 600+ w wypadku 1 na 2488374837582364 szans ataku) Nie dygaj, lecz się na yellow i będzie good. Wrzuć tu filmik póĽniej :P |
Ja pierdole, tyle srania o to czy da rade -.- Nie mozesz pojsc i zobaczyc wtedy czy dasz rade?Ja bez czytania 5h o arenie zrobilem scrapera na 34 rp, ostatnio byl 22-25 ed ktory zrobil a Ty ek pierdolisz czy dasz rade omfg ... Pozniej wyrastaja takie pizdy 150lvl co boi sie isc pierwszy bo nie daj boze padnie Xd
|
Zajebi¶cie to powiedziałe¶ w pełni się z tob± zgadzam! :D
Nie cierpię dzieci które (Boj± się w tibii) Co do tematu to kurwa mać jeste¶ jak¶ lamus czy co? na 35 lvlu z gorszym eq i skillami kumpel zrobił a ty się srasz jak jaka¶ mała panienka. |
@up
@2up Jak lubisz padać to nie moja wina :] xxx Skoro jaki¶ ziomek prosił bym wrzucił filmik to łapcie : http://www.youtube.com/watch?v=ybPrqrqVIf8 dajcie komenty tu albo na youtube ;)) |
Dead to czesc tej gry wtf?A film zjebany, widzialem 20189419571298723982891 scrapperow :< Sprawdzasz tez noob charem czy ludzi nie ma przed dp zeby wyjsc?:<
Sry, CANDIA :P |
scrapa roblem 3 charami i max shoota od spirita 450 dostalem tak wiec ez
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:45. |