![]() |
Cytuj:
|
Teraz wystarczy aol, żeby bezpiecznie kupić blessy. Zanim kupisz wszystkie 5 możesz paść, więc..
Jedynym plusem tej zmiany jest to, że facc nie ma stuprocentowego bezpieczeństwa. |
No wlasnie dla mnie to niepasuje.Gra schodzi na psy =/.A nie odpowiedzieliscie mi na pytanie czy bp zawsze spada czy to jest tak ze 90%??
|
Moim zdaniem ten pomysł jest trafiony dla graczy z lvlem niższym jak 50.
Czemu? na tych lvlach często ginie się przez własną głupotę, ew przez pk. Teraz jak nawet facce kupią sobie te 4 blessy za grosze to będą i tak mieli mniejszą szansę, że coś im spadnie, a i lvla mniej zleci. Z drugiej strony ten pomysł zachęca do kupna pacc, bo mamy wtedy pewność, że nic z eq nie spadnie. Jest to sposób żeby odbić sobie kasę którą tracą poprzez banowanie boterów. |
To powiecie mi jak z tym bo jest czy on zawsze spada czy mam 90% pewnosci ze nie spadnie?
|
Jak mam rozumieć na Rooku na Pacc Area nie będzie to obowiązywać;(;(;(
|
A co z enforced w takim razie? Beda mieli takiego bless-aola od teraz?
|
Cytuj:
Cytuj:
@Topic Pomysł ma swoje wady i zalety ale przy poziomie 80+ gra na faccu jest ryzykowna... Softy itd. A knightowi to już zwłaszcza do dupy bo on musi mieć jak najlepsze eq do defa... |
Cytuj:
|
Jak dla mnie pomysł nie ma sensu nie mam zamiaru płacić 100k za blessy według mnie powinno to zostać podzielone blessy od doświadczenia oraz skillów i blessy od itemków.
|
Według mnie łatka zajebista bo Platinium Amulet powrtóci 2 defa+ to juz cos na ssa bedzie mozna jechać bez strachu ze sie wyjebiesz i all poleci.
Tylko nie wiem jak to bedzie bo jak teraz mam blesy i aola to bedzie to działało czy jakos bede musiał kupic jak ktos wiem to Napiszcie |
mnie ciekawi tylko jedna rzeczy co sie stanie jak bede mial rsa? bede musial kupic bless za 100k i i tak mi wszystko spadnie to byloby smieszne ;D
|
Cytuj:
Mnie sie ten pomysl podoba. Bedzie mozna zamiast noszenia aola pokombinowac z roznymi naszyjnikami. Na pewno czesc faccow bedzie poszkodowana jednak nizszym lvlom powinno to nawet wyjsc na dobre. |
UPDATE: AOLe zostaną w grze, będą działać równolegle do nowych blessów. Przeczytajcie uaktualnionego newsa na Tibia.com.
|
Niewiecie czy jesli mam wszystkie bless to poleci bp czy nie?jesli bede bez aola po upade
|
pomysł może i dobry..
jak zawsze trza się będzie przyzwyczaić. ale mam jedno pytanie: mianowicie skumał ktoś dokładniej jak to będzie wyglądało ze skillami? bo czytam z 15 minut i dojść nie mogę xD |
lol
Wszystko się zmienia jak w kalejdoskopie ;p gorzej namieszać nie mogli... Aol będzie działał równolegle z nowymi blessami, czy jak?
|
Chyba ostatnio dobrze pomysleli ze sluchaja graczy xd
|
No kozak niech jeszcze zrobia zeby mozna bylo wkladac 2 pierscienie :S
|
UPDATE:Ze względu na ogromny odzew dotyczący planowanego usunięcia Amulet of Loss, zdecydowaliśmy się zostawić go w grze jako dodatek do nowych błogosławieństw, które również zmniejszą ryzyko utraty ekwipunku podczas śmierci. W celu uzyskania dalszych informacji, proszę sprawdzić specjalny wątek na forum.
Pierwszy post także zaktualizowany, jak widać Cipsoft potrafi szybko zareagować :) |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:21. |