![]() |
@temat
Poradnik jest dobry, lecz wątpię, by pomógł on nowym grafikom. Pamiętaj, że do każdego trzeba dobrać odpowiednie słownictwo. Każdy grafik-amator ma prawo nie znać podstaw ani nie potrafić określić słów takich jak cieniowanie, dobór kolorów, kontrast czy blur(podczas gdy dla nas wydaje się to takie łatwe czyż nie?) |
:baby::baby::baby::baby:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
----------------------------------------- Następnym razem nie odświerzaj jełopie, bo nie umiesz pisać konkretnych postów. ----------------------------------------- @Evil_Aragami Kiedy poradnik w Pajncie: "Jak zrobić lamerskie drzwi i ściany". :baby::baby::baby::baby::baby: ----------------------------------------- Edit: Chciałem odświerzyć "Łapówki GM'ów", które są na ostatniej stronie tego działu. Miałem ochotę rozpocząć to cytatem: Cytuj:
|
@Shivek:
Właśnie zbeształeś członka wyimaginowanej niegdyś elity. : p @Poradnik: Nie chce mi się sprawdzać czy już komentowałem czy nie, ale poradnika chyba 3 razy użyłem. |
Cytuj:
Cytuj:
forum i od zajmowania się fake'ami... Btw. Jak dla mnie to Shady nie odświeżył tematu tego nawet... Nie ma on miesiąca, a skoro ten typ Kuban nie oberwał to nie widzę powodu aby i on miał dostać... |
Za literówkę przepraszam. Postanawiam poprawę.
Cytuj:
Mnie bardziej wkurzyło to: Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:34. |