Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   [Gildia] Arcania OPEN BATTLE Ankrahmun. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=208814)

Koszyk 13-03-2009 19:54

OMG. Jestes tak glupi czy tylko udajesz? Logiczne jest to co piszesz. Po to są rozne profesje zeby nimi grac, jesli nie podoba Ci sie sposob gry MS'a zrob sobie EK'a...

Prison_Break 13-03-2009 20:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk (Post 2494426)
Zresztą mowiles o doswiadczeniu, umiejetnosciach w pvp... wlasnie na tym polega zeby pokazac jak dobre są Twoje umiejetnosci zebys umial sie wyleczyc z paralizu, nie dac sie zlapac w trapa, uciec, w/e...

Pomysl czlowieku, kilku druidow jest to dostajesz paraliza doslownie co chwila i nawet z najlepszym pvp nie unikniesz trapa

Jety 13-03-2009 20:17

Koles jestes pojebany8o

Lepiej na dashu uciekac przed 40osobami jednym ms/ed nie?

Widocznie ta gra jest za trudna dla ciebie :/

Prison_Break 13-03-2009 20:28

@up

Tak to sobie mozesz do starej mowic pajacu -.-

Inferno3031 13-03-2009 20:41

Chyba nieco za bardzo wgłębiacie się w mechanikę gry xD Jeśli jesteś sam a na Ciebie idzie 8 to prawdopodobnie padniesz i nie ważne jest tu czy dostajesz paralyze lub grasz ms czy ek. Zauważ, że na np. OB to że ktoś na Ciebie rzuci paraliż nie przesądza twojej śmierci bo ktoś Cię może odciąć od atakujących mw itd itp etc... Poza tym zależy w którym momencie runa Cię trafi... może Cię trafić na początku kroku lub na końcu. Ale wracając do tych amuletów/ringów do ochrony przed paraliżem to moim zdaniem już lekkie przegięcie. W końcu to najsilniejsza runa druida, a ochrona przed nim byłaby...banalna?

Koszyk 13-03-2009 20:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Prison_Break (Post 2494439)
Pomysl czlowieku, kilku druidow jest to dostajesz paraliza doslownie co chwila i nawet z najlepszym pvp nie unikniesz trapa

Kilku druidow... Wszystko zalezy od tego jaką mamy postac i kto nas goni. Bo stawiasz hipotezy ktore rzadko maja miejsce... daj mi udokumentowany przyklad gdzie jednego kolesia goni kilku druidow i dostaje co chwila paralize. Pamietaj ze rzucenie paraliza zabiera dosyc sporo many i nie kazdy druid moze sobie pozwolic na rzucenie 3-4 paralizy. Zresztą nawet jakbys dostal kilka paralizy to czesto narzucaja sie one na siebie i nawet jak dostaniesz 3 paralize wyleczysz sie z nich jedną exura... wiec przestan gadac o niestworzonych historiach bo stawianie tez typu "gdyby gonilo Cie 4 druidow i kazdy by Ci rzucil paraliz to jakie szanse mialbys na przezycie?". To tak samo jakbym zapytal jakie masz szanse na uciekniecie 100 lvlem przed 200 MSem.

^Trial^ 13-03-2009 20:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk (Post 2494486)
Kilku druidow... Wszystko zalezy od tego jaką mamy postac i kto nas goni. Bo stawiasz hipotezy ktore rzadko maja miejsce... daj mi udokumentowany przyklad gdzie jednego kolesia goni kilku druidow i dostaje co chwila paralize. Pamietaj ze rzucenie paraliza zabiera dosyc sporo many i nie kazdy druid moze sobie pozwolic na rzucenie 3-4 paralizy. Zresztą nawet jakbys dostal kilka paralizy to czesto narzucaja sie one na siebie i nawet jak dostaniesz 3 paralize wyleczysz sie z nich jedną exura... wiec przestan gadac o niestworzonych historiach bo stawianie tez typu "gdyby gonilo Cie 4 druidow i kazdy by Ci rzucil paraliz to jakie szanse mialbys na przezycie?". To tak samo jakbym zapytal jakie masz szanse na uciekniecie 100 lvlem przed 200 MSem.

I pewnie jak mnie leja bede leczyl paraliz exura.. :x

Prison_Break 13-03-2009 20:45

Juz nie mam sily tlumaczyc Ci o co chodzilo
Have fun :)

Xevez 13-03-2009 22:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Prison_Break (Post 2494490)
Juz nie mam sily tlumaczyc Ci o co chodzilo
Have fun :)

po prostu gadasz bez sensu, runy na hotkeyach - ułatwienie pvp, celowanie przez battle - ułatwienie pvp, wild growth (nie wiem jak się pisze, chodzi o krzaczki;d) w runach - ułatwienie pvp, a teraz jeszcze chcesz anty paraliż...

@2up
a czemu nie?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:39.