![]() |
Cytuj:
@down Nie. Nie bedzie mozna ich atakowac niczym. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
kthxbye |
Cancel Invisibility
Inkantacja: Exana Ina Dostępny dla: Sorcerer Wymagany poziom: 26 Mana: 200 Koszt czaru: 1600 gp. heh? najs bedize sie epxic na dworcach ;] |
Co do niewidzialnych stworzeń to będzie można je atakować tyle, że bez okienka battle.
|
Mi się wydaje że z tym invisible stworów będzie dokładnie tak samo jak było - nadal będzie dało się te stwory trafić celując runą w jakiś punkt na ekranie (niby w ten w którym stwór się znajduje) z tą różnicą, że teraz nie będzie informacji o niewidzialnym stworze w kliencie gry co uniemożliwi botom pokazanie niewidzialnego stwora jako np. świni. Atak runem wyśle informacje do serwera a on zwróci info czy stwór jest na tej kratce którą próbowaliśmy zaatakować runem czy też nie ma tam stwora.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Skoro będzie podwójny exp... to będzie jak poprzednie ze pacc będzie na ten okres (oczywiście ci co mieli)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Gdzie jest napisane że wogóle nic z tym nie bedzie można zrobic ? czyli co ktoś niby ma czekać 30 sec aż sie wrl pojawi ? na 100% bedzie można z czarów je zaatakować |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Jeśli dobrze zrozumiałem to koniec czyszczenia anni przez 4 drutów, 4x exevo gran mas frigo. CIPy genialne pomysły mają. A na te niewidzialne potworki to ciekaw jestem co powie knight i pall bez pacca... X( Co mam stać przez minutę i czekać aż łaskawie mi się stalker zechce pojawić. Żeby to tylko celowanie w niego z hmmów nie działało a to jeszcze nawet GFB go nie wykrywa... Ludzie będą czekać aż warlock się pojawi... :D
@edit O expie dla pacca to już nawet nie chce mi się wspominać... |
Cytuj:
|
Cytuj:
K.Jay |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic Płakać i tak nie będę bo mam inne gry oprócz Tibii. Po prostu ostatnio chciałem sobie pograć a tu taki psikus... Jedyna przyzwoita zmiana dla mnie to nawet nawet pomysł z tymi blessami i tutaj zmniejszona ilość staminy i utrudnione jej ładowanie. |
@Jackie93
True. 50% expa więcej + tydzień double exp + stair uping - nietrafione pomysły. Imho jest już taki temat w dziale update, widać komuś się nudzi. |
W sumie nie zdziwie sie jak wprowadza niewolnikow do kupienia tylko na pacc zeby expily i czesc tego doswiadczenia bedzie wracalo do jego pana xd
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:29. |