Cytuj:
Oryginalnie napisane przez FUHRER
(Post 2500417)
@up
Sam niedawno pisales ze fayter wymigiwal sie zeby nie przyjsc na akcje jak BSP nie bylo a teraz piszesz ze mial jakies powody na real, lal : o
|
Z tym ze mu wyjasnilem czemu nie moglem byc i juz o tym nie wspomni,a tu na forum o tym pisac nie bede bo to zbyt prywatne.Co do mojego wymigiwania sie,jak bedzie jakas akcja i bede o niej wiedzial to bede.Wczesniej zaznaczylem ze nikogu nie strasze/groze ale sami wiecie jak na pingu sie przejechaliscie,wiec nie wiem po co teksty "och co on moze mi zrobic". Okozaoko i prosze pokaz jeden post gdzie sie spialem,pozatym mam jaja by walczyc z tym ze wczesniej nie mialem pacca.Ty nie masz nawet by przestac byc anonimkiem na forum wiec z czym do ludzi. Zreszta ja chcialem skonczyc wasza zalosna klotnie a wy na sile mnie wciagacie co to ja nie jestem,ze bylem nie aktywny i cos tam jeszcze.Specjalnie z okazji last chance ob kupilem pierwszy pacc za rl kase,ale przyszedl dopiero w poniedzialek a ob sie nie odbylo,wiec darujcie sobie.W tym temacie wiecej nie pisze bo anonimki wiedza swoje.
|