![]() |
@up
Krogulec -.- @temat Niefajne to ;O Obrazek 13: On tej mewie wsadził rękę w dupę, czy to przyrosło mu do łapy?! O.O Cytuj:
|
nie mewie tylko Orłu XD
|
Orłu, nie orłowi.
Fake dupny (for me), ale takich tu najwięcej. |
Cytuj:
Nie ciekawe.. w Twoim fake'u wszystko jest sparaliżowanie (patrz: skunksy, konie, fiefiurki, ludzie..). Puste lokacje. Dziecinne teksty (WOW jak tu pięknie!, Wow! Jaki orzeł piękny!) Piękne/B.dobre/dobre/poprawnie/popracuj jeszcze/słabe/b.słabe/krytyczne/spierd*laj. :| |
Cytuj:
|
Cytuj:
@up Tylko krytyczne mogą krytycy oglądać. Nie wiesz? @topic A co tu jest do gadania? Wszystko zostało powiedziane wcześniej i z większością z tych postów się zgadzam. |
Pomysł bardzo dobry, ale wykonanie troszkę gorsze. Wielki plus za pomysł.
7/10 Jeśli bardziej się przyłożysz to być może wyjdzie z tego świetny fake. Na koniec garść porad ode mnie -Zamiast trawy z dżungli używaj zwykłej (Imo lepiej wygląda.) -Każdą lokację twórz jak najdokładniej. Często kilka kamyczków lub krzaczek może zmienić klimat miejsca. -W twoim fake'u postacie stoją na koniach. Postaraj się je usadzić. -Przykładaj wagę do języka postaci (np. człowiek z V wieku nie powie "Elo ziomie co porabiasz?") @Nie wiem, nie czytałem postów up :P. Dawno mnie tu nie było a temat był na pierwszej stronie więc postanowiłem napisać post. A porady może komuś się przydadzą. Btw, to się nie nazywa spam ^^. |
@EdzioVonPedward
eee? Sądze, że ten fake już dawno odszedł w zapomnienie. Czyżby niepotrzebny spam starych tematów? |
mi sie podoba ; rob dalij
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:42. |