![]() |
Kent chyba
|
Cytuj:
|
Karty
Pokerek - elegancko można zagrać turniej w hold'ema z kolegami. Każdy daje po piątaku, wygrany zgarnia pulę.
A i wiecie ze 52 karty oznaczają 52 tygodnie w roku? A 4 kolory to pory roku. Czerwone - wiosna i lato, czarne - jesień i zima. Wymyślili to chińczycy ; ) |
Gram juz ponad 2 lata w Texasa :D Można by zrganizowac jakiś turniej online :D
|
Lubię grać w pokera, zwykle z kumplami, chociaż zwykle mam tak, że za bardzo ryzykuje i przegrywam, więc nie mogę przesadzać ze zbyt częstym graniem ;/
@Misze Tak, to jest kent. Zresztą fajniej się gra w 6 lub nawet 8 osób (tylko trzeba uważać, aby nie doszło do "Wolnej Amerykanki" :P) |
Na obozie połowę mojej kasy przepuściłam na Texas Hold'em-a :x
Teraz gram tylko online za wirtualną kasę. |
PokerStars ^^
wirtualne $ |
Ja gram na Full Tilt Poker (ten z DSF) mona grac na realna i wirtualna kase.
|
Cytuj:
|
Mhm, ja grywam z kolegami na rynku obok fontann w karty, ale nie w pokera :)
|
Cytuj:
|
Odświeżam wątek, bo jak zapewne wiecie, źle się dzieje ostatnio i nasz kochany "liberalny" rząd chce z Bogu ducha winnych graczy zrobić przestępców. Jeśli ktoś jest zainteresowany, zachęcam do poparcia akcji www.pokertoniehazard.pl
PS. Dziś się zaczyna finałowy stolik Main Eventu World Series of Poker. Szkoda tylko, że Phil Ivey nie ma już zbyt wielkich szans :/ |
KuKu wymiata ;D
Co do pokera to z ojcem gram o to czy dostanę podwyżkę kieszonkowego o 100%, przeważnie wygrywam. Co do innych gier karcianych to bardziej wole w Makao, ten trójeczki i jokery = Totalna Anihilacja. P.S: Wytłumaczy mi ktoś co to ten Texas Hold 'em? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Preferuję cygana.
|
omg ale zachciało mi sie zagrać w pokera na kasiorke :p
|
Moze kiedys jakis maly turniej na wp?: ) w texasl.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:08. |