![]() |
Cytuj:
Na to głosowałem ale widzę że mój głos nic nie dał;p |
Cytuj:
od 12 do 16 pvp od 16 do 20 no pvp od 20 do 20:30 pvp enfo od 20:30 do 12 nopvp |
Cytuj:
6-24 Gm Free items 24-6 Gm free exp A ogolem pvp to by bylo na tej zasadzie ze jest guzik ktory wlacza i wylacza cie z pvp wiec jak cie bedzie lalo milion osob to poprostu naciskasz to i wszyscy sa zadowoleni -.- Ogarnij sie ziomus . |
jak juz to powinni zrobi server non pvp najlepiej 3-4
Na 90% servow non pvp o 15:00 jest 950 osob :/ ogromna ilosc osob sie na to skarzy a pvp jak i pvp enfo swieca pustkami. ;), oczywiscie po 3 latach gry na non pvp stwierdzilem ze to byl blad zyciowy :) |
Cytuj:
@ Nie nowym serverom... |
Mnie już tam właściwie to nie obchodzi... ale "coś mocniejszego od pvp-enfo"
Mogło by to być instant level, coś w stylu pvp-enfo. Postacie od razu na danym lvlu, nie ma mobów - same wary. Przyjemnie by się na takim czymś grało^^ |
@up
wbij se na otsa^^ |
Cytuj:
|
Akurat teraz są już takie war otsy, na których gra się znakomicie.
@topic Jeśli Cipsoft miałby robic nowy serwer to raczej na pewno będzie to non-pvp (niestety), ponieważ właśnie te serwery pękają w szwach. Pvp jest dużo i populacja jest raczej mała, na pvp-enfo gra znikoma ilośc graczy. |
Ludziom się już chyba znudziły wieczne wojny, pk, pa, itd. Chcą w spokoju pograć dlatego serwery npvp sa przepełnione i prawdopodobnie przynajmniej jeden z nowych serwerów będzie serwerem npvp.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:31. |