![]() |
Jak o drutach to cos o mnie :P
Ok
Gram na Pacerze i jestem druidem :P Mam 18 lvl (nadal rośnie) i 31 m lvl (nadal rośnie) :) Mój eq to fire sword,plate legs,plate armor,crown helmet i dragon shield :) Najlepsze czary jakie druid (dal mnie need) to hmm,gfb,uh,explo i niewidka (choc posiadam duzo wiecej czarow ,ale mnie waznych) :P I chcial bym zadac pytanie gdzie moge expic z takimi skillami :P Z gory thx i pozdrawiam :P Nara |
@iglarf
Nie można się pomylić? Po co od razu od loli? @Druid-Skippy wg. mnie druid o ile nie ma jakiegoś kumpla który by mu mógł coś lepszego zbloczyć powinien expić na rotach do około 27 lv. Potem się zaczyna zabawa z summonami :). Of course tak jak już napisałem, że jeśli znasz jakiegoś najta który by ci coś pobloczył (np. GSy lub dragi) to bierzesz HMMy i idziesz huncić |
ja lubie druida...
mam w tym samym miescie co druid knighta18lvl i pekera9lvl pala i jest wypas runki sa.. mozna zabic kogo sie chce i sie kasy nie traci B) niedlugo mam isc na smoki 11lvl drutem... z 2 kolegami B) wiem ze jestem poje.bany ;) (jak oceniacie moje sznse na przezycie?, bo naszym celem jest ok 10 smokow) :baby: :baby: :baby: |
Cytuj:
|
Co do całego tematu, Jest w dziale poradniki takie coś fajne jak Poradnik dla magów i druidów i zakładanie tego tematu było troszke zbedne, poza tym przeczysz sam sobie mowisz że zakładasz temat i bedizesz sie w nim strał pomagać innym którzy mają problemy i za bardzo nie wiedzą o co chodzi a tymczasem sam nie masz pojęcia o co biega, po trzecie nie starsz nikogo że masz super knighta i wogule możesz nim wymiatać i że wogóle super gracz jesteś bo to przeczy temu co napisałes wcześniej a mianowicie jak możesz mieć super knighta nie wiedząc co to są UHy bo mi sie to w głowie nie mieści że nie wiesz do czego służy podstawowa runa w tibi a dla knightów już wogóle nizbędna. Czemu odrazu nie przyznać sie że gra sie w Tibie od 3 tygodni bo pewnie tyle wychodziłeś z roka a na minie jesteś od 5, przecież to nie wstyd
porada żeby nie było że sie napisałem i nic nie wniosłem -bij magic -bij zwykły -rób runy backpackami i je sprzedawaj |
blank run
siemka mam takie pytanie
1. U kogo mozna kupic Blank Runa w miescie venore ( prosze o nick NPC ) Z góry dzieki :) Jak bede znac nick to juz poszukam :] |
@CinekMarcin
Nick tego NPC to "Frans" i wygląda on jak czaszka. Sklep magiczny jest mniejwięcej na prawo od depo. @Druid-Skippy Wiesz to już kwestia gustu na czym się expi choć moim zdaniem ghula bez runek druidem trudno rozwalić (chodzi mi tu o HMMy). A rotki można spokojnie lać z broniami: Fire Sword/Knight Axe/Dragon Hammer. A i eq jaki powinno się mieć to conajmniej p-set+ dwarven shield choc wtedy może się zdarzyć, że mocniej oberwiesz. I kasy z nich dużo. Jak się wysilić to można nawet 1k przynieść (o ile nie ma zbyt dużo ludzi). |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:20. |