Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   [Inne] Bynacam - Darmowa alternatywa dla Tibiacam TV (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=210382)

Rav 11-04-2009 01:49

kto powinien miec cama ten ma a to ze nie moga 10sorce z carlin nagrac camow to dobrze, przynamniej spamow nie ma. Odnosnie jeszcze tego ze teraz tibiacam jest number1, raczej przez to ze w rec-ach mozna umieszczac haxy, sa ciezkie, nie bylo w nim updatow camy ogladalo sie(przynajmniej mi)ciezko, i potem juz (i do tej pory) chyba nie wyszla nowa tibicam wiec nie ma opcji zeby dalej tego uzywac. watpie zeby cos to przebilo

Luis Drax 11-04-2009 11:58

hehe ja tak kolesia w ciula zrobilem:

poprostu zmienilem ekse na rec i koles mi dal 300k zebym go nauczyl robic keyylogger w rec xDD

Zamne 11-04-2009 12:41

Cytuj:

a to ze nie moga 10sorce z carlin nagrac camow to dobrze, przynamniej spamow nie ma.
za to jest spam z kolesi 250+ lvl na poi/inq/coś jeszcze albo pk polegajace na spamowaniu sd

Luis Drax 11-04-2009 12:48

co racja to racja, ja np mam w d*pie filmy 300lvla~

lubie ogladac srednie lvle 100-150 ;]

a co do 10sorcow to nie raz 30 drut nakreci lepszy film niz 250 pwnedzorfromhell

jak najbardziej chcial bym zeby ten projekt osiagnol te same mozliwosci co tibiacamtv i byl calkowicie darmowy.

Kubqq 12-04-2009 13:42

a ja nie moge sie zarejerstrowac na to forum ;/ mam taki blad ciagle

The following errors occurred during your registration

* Invalid Referrer Specified

hardok123 12-04-2009 19:02

Beziak (admin bynacam) teraz przepisuje do c++ i podobno beda mozliwosci jak w tibicam tv

Luis Drax 13-04-2009 12:08

cytat:

"About BynaCam v3 ;)
I decided to write what is new will be in
the new version of BynaCam.
I'm currently working with rewriting BynaCam to c++.
From now on you will be able to start recording
even you are logged on (start/pause).
All the old options will stay in the newest version.
I will try to crack *.cam extension,
so you'll be able to open with TibiaCam TV.
(No player needed)"

Abuabuabuabu 13-04-2009 20:22

Gdyby sie udalo Beziakowi zrobic to co napisal to byna byla by taka sama jak tibiacam tv xD
Wtedy gosciu od tibiacam tv zaczal by w koncu ulepszac swoj program, bo ten bug co nie widac nickow postaci nadal jest...

Harpun 13-04-2009 23:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez <Rahim> (Post 2519569)
raczej przez to ze w rec-ach mozna umieszczac haxy

Nie.
To byly nooby z owntibią, ktore dopisaly sobie rec na koncu pliku z wirusem.

@Bynacam
Bezplatna alternatywa dla graczy, jakby kontynuacja projektu TibiCam w dodatku za friko. Nie rozumiem o co tyle krzyku. Ja bym ten thread nawet przykleił.

Abuabuabuabu 14-04-2009 00:28

Tez bylbym za tym zeby jakis moderator przykleil ten temat, bo to jest chyba jedyny taki projekt jaki jest w sieci... Dawno nie widzialem jakiego kolwiek projektu programu do nagrywania filmow, w dodatku za free. Zawsze tylko tibicam i tibiacam tv byla, nic wiecej...

Luis Drax 16-04-2009 14:36

Jest już nowa wersja 2.5 beta 6 sprawdzona w pełni funkcjonalna.

Również jestem za przyklejeniem tematu.

Luka$ek 16-04-2009 14:55

Czy jest to w pełni darmowe i nie zawirusowane?

Abuabuabuabu 17-04-2009 14:19

W 100% to jest za free i w 100% jest to czyste. Ten projekt jest hostowany na serwerach tibiabr.com jak cos :)

Bristan 17-04-2009 16:29

też jestem za tym aby to podkleić, autor tibicam jest już wściekły i pisał do beziaka żeby zaprzestał prac na Byną :D

Bynacam Rox
Tibiacam sux

SkateElement 17-04-2009 20:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez <Rahim> (Post 2519569)
kto powinien miec cama ten ma a to ze nie moga 10sorce z carlin nagrac camow to dobrze, przynamniej spamow nie ma. Odnosnie jeszcze tego ze teraz tibiacam jest number1, raczej przez to ze w rec-ach mozna umieszczac haxy, sa ciezkie, nie bylo w nim updatow camy ogladalo sie(przynajmniej mi)ciezko, i potem juz (i do tej pory) chyba nie wyszla nowa tibicam wiec nie ma opcji zeby dalej tego uzywac. watpie zeby cos to przebilo

Hax był w linku na filmie co można zrobić tak samo na cam tv ; )

Co do PK to też wolę oglądać jak 40 sorc zabija kolesi na dwarfach niż openkę która trwa godzinę i jest tylko spam sd i mf :S
Teraz na cam tv jest to żadkość :(

@Co do Byny to już parę razy używałem i jestem zadowolony, a jak ktoś uważa, że hax to są źródła jawne, można samemu skompilować program : )

Harpun 18-04-2009 13:34

Cytuj:

@Co do Byny to już parę razy używałem i jestem zadowolony, a jak ktoś uważa, że hax to są źródła jawne, można samemu skompilować program : )
Tak, tłumacz to dzieciom na takim forum jak to. :D

Bakazukez 18-04-2009 15:55

@up

~ Signed... ::D

Wracając do Byny dla mnei jest to znakomita alternatywa dla tibiCamTV... po 1 darmowa a po 2 prawie niczym sie nei rozni no mzoe troszke mniej opcji... mam nadzieje ze sie nei zkomercjalizuje a bedzie równei popularna jak Cam TV... z tym forum tez mam cos teraz nie tak ;/

rehost z tego co sciagalem wczesniej ( to samo tylko sie logowac nie trzeba i tracić czasu na rejestrację na forum itd... :) )

http://www.***********.com/730549398.html -- > ( rehost na speedy share - > zamiast kropek ... ale to chyba kazdy wie lol xd )

Miłej zabawy.... instrukcje sobie znajdziecie chociaz oblsuga dziecinnie prosta

@edit w razie jakiś problemow to PW ... :)

Co do NET. framework to proponuje google.pl lub strona microsoftu :p

Abuabuabuabu 18-04-2009 20:41

@UP

Nie wstawiaj swojego rehosta, bo zaraz dzieci beda krzyczec ze straca p sety bo to keylogger... a po za tym praktycznie co 2 dni wychodzi nowa wersja, wiec nie oplaca sie co 2 dni rehostowac. Jak ktos sie zarejestruje i bedzie chcial sciagnac byne to troche przy okazji sie dowie o niej ciekawych rzeczy ;)

Partyraiser 18-04-2009 20:44

POLECAM :D Przyklejać temat !

Abuabuabuabu 20-04-2009 21:32

Prośba do moderatorów: PRZYKLEJCIE TEN TEMAT!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:52.