Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Magia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=16)
-   -   50MS - Jakim sposobem szybko wbić mlvl? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=210517)

Luka$ek 07-05-2009 19:44

Nie słuchaj pro gamerów żeby robić runy tylko exp na potworach gdzie ci schodzi dużo many (ofc bez utamo) i m-lvl szybko wpadnie

swiniaQq 09-05-2009 10:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez roneepso (Post 2538277)
(odnawiac soule na jakis rotach)

lvl do robienia sd- 45
roty daja 40 exp wiec nie dostajesz souli...

Reester 16-05-2009 15:38

spamuj czary,pij manasy jak masz duzo kasy jedz jedzenie zagladaj rodzicom w kieszenie i dzoraj im pieniadze na pacca tylko uwazaj bo moze byc draka jak nie masz szmalu to zjedz kilogram kału

Sqealer 16-05-2009 22:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Reester (Post 2544386)
spamuj czary,pij manasy jak masz duzo kasy jedz jedzenie zagladaj rodzicom w kieszenie i dzoraj im pieniadze na pacca tylko uwazaj bo moze byc draka jak nie masz szmalu to zjedz kilogram kału

Wyjdz...

A tak serio to idz na jakiegoś tomba i powastuje potki,softy poexpisz i wbijesz dobry mlvl ja na 56 lvl mam 49 mlvl :>

Szefie :) 24-05-2009 19:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Reester (Post 2544386)

wez czlowieku co to za draka, areszt domowy - wiecej czasu na tibijskie łowy, ja polecam osobiscie bys na miescie zbieral liscie, zaraz kasy zaoszczedzisz, kupisz pacca WIECEJ CZASU W CAVIE SPEDZISZ

jak wiadomo w cavie rotów nie zmarnujesz wiele potów, wiec pomykaj na dragony to mlvl juz zrobiony!

ps. nie jedz kupy jak kolega, tylko lepiej idz pobiegac

HAHAHAHAHA

Istna 25-05-2009 12:59

no to szefo pojechal ;d;d;d;d;d;d;d

SzuminhoSdz 28-05-2009 16:00

utani gran hur 200k i siedź przez 2h kolo manasowni i spamuj utani. puste viale zostaw do dp i jeszcze możne lootery ticked będziesz miał. wbijesz m lvl i idziesz expic na dragony kasa ci się szybko zwróci

Albanxxx 31-05-2009 09:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xavery (Post 2513010)
Jeżeli nie przeszkadza Ci stanie i tworzenie run, to proponowałbym Ci robić to co ja teraz - SD na softach. Bez innych "wspomagaczy" na jednym doładowaniu softów zrobisz 2 bp i parę sztuk (nie liczyłem dokładnie ale może ze 3-4). U mnie bp SD kosztuje średnio 5.5k, więc softy się zwracają z małym zyskiem nawet.

Mlvl nawet szybko rośnie, koszty się zwracają w 100% więc myślę że to najlepszy sposób.

Chyba że masz duuużo złota, to możesz zainwestować w miksturki many, czy też jakieś pierścionki... ale to już opcja dla kasiastych.

też ci tak polecam zrobic cwiczysz mlvl i jeszcze do tego troszke zarabiasz i softy mozesz odnowic oplacalne :D

Fatuum 21-06-2009 21:30

Wbij 60 lvl, kup Rage of the Skies (ue), softy, i leć na necro questa, wbijasz tam>UE>zbierasz bohy>zakladasz softy>czekasz na mane i resp>...itd, noo i będziesz mlvlował, expil, i wychodził na + :)

W między czasie mozesz robic gfb, możliwe, że na necrosach się zrespi necropharus.

kropik 26-06-2009 21:53

Rób runy SD na manasach / softach, kasa się zwróci jak sprzedasz, można je zostawić dla expa ale lepiej sprzedać

Johanes19 26-06-2009 22:04

Nie czytalem waszych postow i moze taka odp juz byla!
Rob sdki na softach i sellaj po 5,5k bp (bedziesz 600gp na +) jak masz rohy i l ringi to tez zuzywaj i tak ciagle

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:31.