![]() |
Protektor wpadł i chuj po walce bez motania w żadne pey or dey
@OFF Też tak wam powoli forum chodzi? |
Cytuj:
|
Kurwa czemu mi żadne filmiki na patrz.pl nie działają?;(;(;(
|
Powiem tylko tyle-debilizm. Przemoc nie jest żadnym rozwiązaniem, wręcz przeciwne. Takie filmiki powinny być usuwane, a ich autorzy karani. Takie jest moje zdanie.
|
Cytuj:
Wyraźnie słychać, że wszyscy mówią po francusku. No, chyba że taka dzielnica ^^ btw. ten blondaś to chyba synalek tego dziada;p |
Cytuj:
Ja tam wyraźnie słyszę rosyjski akcent |
Dobry ten 320 ed ;p z blantem sobie na końcu stanął jak ten kolega tego z pasiastym outfitem cos sapal xD nooby widziały że loot zostawił to od razu utani gran hur i ciało zaczęli przeglądać hahaha ;p a to był tylko duel :p
|
To nie musi być francja ani rosja. To może być nawet i polska .. W każdym kraju są takie budynki i ubrania... a wszyscy walczą tak samo... = żałośnie .. po co ? Żeby ktoś inny miał ubaw jak 14 (na oko) latek z buta od dziada starego dostaje ? Prosze Was....
|
Cytuj:
|
Headshot :oo.
|
za to ja 2 razy w Moskwie byłem i raz w Petersburgu to wiem jaki akcent mają Rosjanie, więc to są ruski :P
|
A ja byłem przez prawie 17 lat w Polsce, i mówie, że to polski (lol).
|
Jakby to zobaczył któryś z braci/kuzynów/starszych kolegów tamtego chłopaczka, to starego by na śmierć zakatowali. Na chuj się wtrącał.
|
ale ma kopa z sdkow ten 320 ed, dobrze ze oni skule mieli to fragow nie mial :]
|
Ale ten dziadek mu buta wyczesał ;d
|
haha jak to wygladalo xd
|
@up No co ty nie powiesz? o.o E na youtube jest gorsza jakość. Feee! Youtube do bani!! Niech nikt nie wchodzi na youtube!! ŁUUUUUUUUUUUU!!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:09. |