Cytuj:
Latwo zauwazyc, ze jest to najszybciej wzrastajacy dzial na forum, zatem wymagajacy nieustajacej kontroli, co w tej chwili jest mocno utrudnione jesli wogole mozliwe ( prosze nie traktowac tego jako oficjalnego stanowiska serwisu ).
|
Gdyby administracja potrafiła prawidłowo wybierać osoby na stanowisko, to nie było by tutaj takiego burdelu, jaki możemy aktualnie "podziwiać". Nie jestem w stanie pojąć, jakim prawem taki ktoś jak Vanhelsen aka. Wieszok w dalszym ciągu kurczowo trzyma się swojej ciepłej posadki. Ten moderator nie robi prawie nic pożytecznego, a czasem nawet posuwa się do robienia "zabaw", polegających na beztroskich banowaniu ludzi za nic i wmawianiu im, jakich to plugawych i karygodnych czynów się dopuścili. Ogółem, to jego przypadek jest moim zdaniem totalnym nieporozumieniem. Wąsko pojęta administracja żyje w przekonaniu, że przyjęci przez nich wolontariusze, prawidłowo dopełniają swoich obowiązków.
Oczywistość - Zamiast naprawiać błędy, lepiej siedzieć na dupie, rozkładać ręce i odpowiadać wszystkim, "że się nie da".
Cytuj:
Miejcie troche rezerwy co do mozliwosci moderatorow do biezacej obserwacji tematow.
|
Moderatorów na tym forum jest wystarczająco dużo. Szkoda tylko, że prawie żaden nie wykonuje swoich prac we właściwy sposób. Na boardzie, na którym ja jestem moderatorem, takie osoby jak Vanhelsen, straciły by swoją posadkę tak szybko, jak ją zdobyły.
Sam zastanawiałem się nad złożeniu temu forum propozycji, polegającej na mianowaniu mnie moderatorem, ale krótkim namyśle stwierdziłem jasno; Nie chcę pracować z ekipą, która moderatorską jest tylko z nazwy, a poza tym to smutne miejsce nie jest warte mojej ciężkiej* pracy.
*Jak na wasze standardy.
|