Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   [Inne] Obecność moderatorów w dziale "filmy". (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=211136)

Xr3 11-04-2009 09:44

Cytuj:

Latwo zauwazyc, ze jest to najszybciej wzrastajacy dzial na forum, zatem wymagajacy nieustajacej kontroli, co w tej chwili jest mocno utrudnione jesli wogole mozliwe ( prosze nie traktowac tego jako oficjalnego stanowiska serwisu ).
Gdyby administracja potrafiła prawidłowo wybierać osoby na stanowisko, to nie było by tutaj takiego burdelu, jaki możemy aktualnie "podziwiać". Nie jestem w stanie pojąć, jakim prawem taki ktoś jak Vanhelsen aka. Wieszok w dalszym ciągu kurczowo trzyma się swojej ciepłej posadki. Ten moderator nie robi prawie nic pożytecznego, a czasem nawet posuwa się do robienia "zabaw", polegających na beztroskich banowaniu ludzi za nic i wmawianiu im, jakich to plugawych i karygodnych czynów się dopuścili. Ogółem, to jego przypadek jest moim zdaniem totalnym nieporozumieniem. Wąsko pojęta administracja żyje w przekonaniu, że przyjęci przez nich wolontariusze, prawidłowo dopełniają swoich obowiązków.

Oczywistość - Zamiast naprawiać błędy, lepiej siedzieć na dupie, rozkładać ręce i odpowiadać wszystkim, "że się nie da".

Cytuj:

Miejcie troche rezerwy co do mozliwosci moderatorow do biezacej obserwacji tematow.
Moderatorów na tym forum jest wystarczająco dużo. Szkoda tylko, że prawie żaden nie wykonuje swoich prac we właściwy sposób. Na boardzie, na którym ja jestem moderatorem, takie osoby jak Vanhelsen, straciły by swoją posadkę tak szybko, jak ją zdobyły.

Sam zastanawiałem się nad złożeniu temu forum propozycji, polegającej na mianowaniu mnie moderatorem, ale krótkim namyśle stwierdziłem jasno; Nie chcę pracować z ekipą, która moderatorską jest tylko z nazwy, a poza tym to smutne miejsce nie jest warte mojej ciężkiej* pracy.

*Jak na wasze standardy.

T3H_VirUs 11-04-2009 10:28

To w dziale "Filmy" jest moderacja? ŁOOOOOOOOOO to zostałem zaskoczony.

Askaral 12-04-2009 19:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KoXiS (Post 2518585)
nie masz sie czym chwalic, ze siedzisz dluzej ode mnie.
I bezpodstawny imbecylu napisalem dlaczego tak twierdze.
A teraz Ty mi napisz skad wiesz ile siedze na forum.
Na dodatek to nieprawda, ze w lustrze mam Twoje zdjecie.
Nie mam zamiaru szukac dla Ciebie tematow smierdzacy leniu.
Jak juz trolujesz to rob to swiadomie i z jakas ambicja.
Ratuje Cie to, ze masz wrodzony zanik mozgu.

O kur...czem, ale go teraz zjechales, pewnie sie zamknie w sobie.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jerrry (Post 2518915)
Dziś powinny się pojawić wyniki konkursu na moderatora. Mam nadzieję, że jeśli jacyś zostaną wybrani, wtedy trochę sytuacja się zmieni

Pozdrawiam

Jesli przy tym wyborze wezma pod uwage ilosc wyslanych reportow na innych, to bedziesz mial okazje naprawic to wspaniale forum!!

Na temat:
Mysle, ze to forum, jako najwieksze (?) polskie forum o wspanialej (?) grze tipjii zawsze bylo nawiedzane przez wielu ludzi, tych ktorzy maja 8 lat, jak i tych ktorzy maja 18, a pewnie nawet znalazlo by sie kilku 50+ latkow. No dobra, ale co z tego? No to, ze skoro jest sporo osob to bedzie to przyciagalo tych, ktorzy chca nabierac ludzi.

Druga sprawa: Komu z was tak naprawde chcialoby sie sprzatac syf po jakichs elo haxorach? Nawet jesli sie wam chce, to po okolo tygodniu pracy na pewno wiekszosci z was by sie to znudzilo. Ale jednak szkoda byloby tracic wyrozniajacy kolorek, co nie?

Jorg Bruce 12-04-2009 21:14

Przypominam, że moderatorzy sami zgłosili swoją chęć pomocy forum. Wobec tego ich obowiązkiem jest ochrona forum przed uber szescioletnimi hakierami. A jak im się to znudziło to niech oficjalnie odejdą, będzie widać w jakich działach jest ile aktywnych modków.. Btw. można jeszcze dorobić range ex moderator, z jakimś fajnym kolorkiem ;p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:08.