![]() |
Gehehehe, no i przyszedłem...
Tak więc Mazur, uwierz mi, że są anime znacznie ambitniejsze i inteligentniejsze od Twojego Requiem, czy Godfathera. A to, że Twoja wiedza o tym gatunku FILMU skończyła się na Pokemonach, to tylko pokazuje Twoją wspomnianą już wyżej ignorancję. Także, jeśli Twoja wiedza nie wychodzi poza tą uczniów podstawówki, to bądź łaskaw i nie wypowiadaj się na dany temat, bo tylko robisz z siebie pośmiewisko. Flis, a ja nie lubię szpinaku, i co w związku z tym?:< A odnośnie filmu, obejrzałem 5 min fragmentów, usunąłem - kicz. Na pocieszenie starczy Kai ;) |
Jak dla mnie to ten film jest porażką :P Szkoda bo zapowiadało się dobrze.
|
Cytuj:
Cytuj:
Ostatecznie - zawsze mozna zyc nadziejami o tym, ze kiedys powstanie kolejna seria DB...:) |
Cytuj:
koniec dyskusji,kazdy ma swoje zdanie,manga mi nigdy nie przypasi i tyle,a nie chce tu zrobic flame war'a @down w/e Cytuj:
|
Cytuj:
Manga to taki głupie czarno-białe komiksowate coś... A to co się porusza na ekranie i nazywasz to bajeczkami "fachowo" zwie się Anime/kreskówka... |
The Godfather film? Niah... Tylko i wyłącznie książka Maria Puzo ^_^...
|
Cytuj:
Cytuj:
Gówno widziałeś. kkthxgetlost |
Ja sie zgadzam z Mazurem, dla mnie to tylko cukierkowe bajeczki. Swoja droga przez jedna negatywna opinie jaki sie wytworzyl bum.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A propos filmu: http://www.youtube.com/watch?v=4kHW8...e=channel_page Dla tych, co nie wierzą, że się da: http://www.youtube.com/watch?v=8KTHAy9L24g |
Cytuj:
|
Cytuj:
EoT, koniec offtopu z mojej strony. |
A ja nie wiem jak można oglądać tą całą mangę ?? Przecież to takie bezmyślne bajki, że szok
|
UP.
To siedź cicho albo najlepiej wyjdź stąd ;) |
Cytuj:
Niektóre z tych bezmyślych bajek mają więcej "głębi" niz większość tych seriali(nawet tych prO uber)... @Mods Zamknijcie to! Robic się zacznie flamewaro to czy manga7anime ssie czy nie... |
Cytuj:
@topic Jak większość po obejrzeniu trailera daruje sobie ten film. |
Cytuj:
btw, wie ktos kiedy bedzie premiera tego evolution w multikinie? |
@up
premiera juz była 17 kwietnia. @ nie rozumiem ludzi gadających o tym ze ogląda się "bajeczki" jak to nazywacie a nie pomyśleliście ze taka tibia to tez "bajeczka" ?? @top co do filmu kiepsski i tyle nie chodzi tu nawet o to ze nie jest podobny do anime tylko o samo wykonanie postaci gdzie są sterczące włosy Goku a poza tym on i szkoła ?? a nie mówię już tu o dziewczynach HAHA. a najbardziej to chyba mnie rozwaliła ta przemiana w Ozaru krwawy księżyc?? no i oczywiście ta wielkość powinien być z 30 razy większy le dobra. Ogolnie nie polecam tego filmu bo tylko psuje w bani. pozdrawiam |
Cytuj:
Pozatym rozrozniaj bajki od kreskowek i anime. Bajka to utwor literacki, a przyslowiowa "bajka", zwana prawidlowo kreskowka, to ta ktora leci w TV na kanalach dla dzieci... @topic Jak dla mnie dno, chodz moze komus sie podoba. Obejzalem i nie polecam... |
Film po prostu zniszczył całe piękno tego anime...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:54. |