![]() |
Cytuj:
Publiczny to był dobry pomysł. Już się uśmiałem na pierwszej stronie: d Więcej oryginalności. |
Cytuj:
|
Zawsze chciałem być, ale się nie nadaję. Życzę powodzenia ;]
|
Widzę że wszyscy znają się na infie ;D
Temat ledwo ~16h i już 3 strony podań. Myślę że pozycja supportera jest dla innych lepsza. @ten co się zna na javie Napisz do mnie pw jak możesz ;) z chęcią bym się o coś podpytał @mariannos czemu moje zgłoszenie jest "zue" :? Wg mnie zgłoszenia powinny być oficjalne. Po to powstał ten temat żeby można było komentować :D |
*Do wszystkich tych, którzy próbują brać na litość
Uwierzcie mi, robienie z siebie ofiary 'nie mam szans, nie dostanę się' nie pomaga wam, a raczej szkodzi ;) Po przeczytaniu pierwszych 10~ odechciało mi się dalszej lektury :S |
jaki jest sens pisania "wiem ze sie nie dostane ale napisze". Szkoda troche czasu modow hm ?
@ Dick=Dice <3 ^^ |
Voniek, o ile komuś w ogóle chce się czytać podanie osoby piszącej coś takiego.
@edit Po przeczytaniu ostatniego punktu, zacząłem czytać całe podanie. Takie mają zdecydowanie większe szanse niż "bla bla bla ale i takmnie nie weźmiecie." http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...6&postcount=47 |
*Up
Wystarczy, że Ty i Ja jesteśmy tacy, jak to napisał on w podaniu :D EDIT: Przejrzałem wszystko według 1 kryterium - na razie 5 osób tylko odpowiedziało z sensem ;) |
kto ! :D
"bo jestem zajebisty" - mocne mocne :) |
@jerry
Nie jest złe tylko zobaczyłem że nie ma podania twojego i mojego więc myślałem że usuneli potem mi się przypomniało że jest od podań jest drugi temat ;/ a tak to twoje podanie jest spoko poprostu ja dzisiaj jestem "mało spostrzegawczy":( |
Sporo widzę w Anglii czy tam Stanach było i angielski perfekt. Chyba tylko mnie rodzice niemieckim pokarali ;)
|
@up
nie tylko ciebie ja mieszkam 1km od "kochanych" sąsiadów XD więc niemca musze znać XD |
Cytuj:
Cytuj:
|
Nowy nabór + news. Wszyscy czytają forum od 2 lat ale nagle się zajerestrowali!
Cytuj:
|
@gelt
Nie zrozum że do tej pory miałem klawe z "odstającymi klawiszami" a teraz dostałem płaską i cięzko mi się przystosować |
Zglaszam sie na ochotnika.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Btw, zamiast przepraszać za błędy wypadałoby do podania sie przyłożyć i sprawdzić literówki.. |
Cytuj:
Cytuj:
@topic. Powodzenia wszystkim którzy składają podania : ) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:47. |