![]() |
Dlaczego jest dwóch Vasudaninów?
|
@up
Mam rozdwojenie jazni, nie wiedziales? :o @ Sam jestes nienormalny! :< |
Poczekaj aż zobaczysz twój ołtfit ;*
|
Nie wiem dlaczego, ale mi się podoba. Czekam na więcej z jeszcze lepszym humorem. ;p
|
Suuuuchar. Już wolę, żeby fejce umierały. Kto jest ze mną? Poza tym, czemu mi ten n0name tak kojarzy się z moimi dawnymi... dziełami?
|
Jaaaaaaa! :cup:
Z nudów robię, czego chcesz? |
Powinien być "Rycerz Vacław", jka dla mnie to bardziej Vasudanin'a nick przypomina...
Lokacje pustawe, outy brzydkie co niektóre... |
zajebiste kontynuluj plaks
|
Nie no fajne ;D Jest to najlepszy paskowiec jakiego widziałem. Popracuj tylko trochę nad humorem i będzie cool.
9/10 |
Niezle :P
I mnie możesz wcielic w jakas postac :P |
Next part blix? Jak juz musisz to mnie tez mozesz jakos wkrecic :baby:
|
Taaa, no pewnie. Mozna odrazu cale forum wrzucic o.O
@topic Jakis dziwny ten trzeci odcinek. Reszta jak narazie przemienia sie w fake'a fabularnego, a nie urzymuje harakteru paskowca. Herbi, jesli potrzebujesz jakis outfitow to pisz. Moge ci jak narazie zrobic Vasudanina... |
http://img13.imageshack.us/img13/2347/004mto.jpg
Ostatni kadr. Haha, haha, patzry rycerz, hah xd |
Genialne, rób dalej!:cup:
(combujemy) |
Świetne \o/
Hmm... 9/10 |
@Michos
Dzięki, poprawię przed wrzuceniem 5 parta. @Pacz Vacka już mam. http://img261.imageshack.us/img261/676/vacek.png Ale jak zrobisz lepszego, to będę ucieszony p; |
Toż to nie vausadin, to jakaś maszakra. Wcale to nie przypomina królika, bo:
- Jest płaski na brzegach ( przypomina trumnę ). - ma durne uszy. - Kiepsko pocieniowany. - Uszy nie takie ( on ma bardziej z boku ). - Przypomina połączenie Adolfa ( Tak, TEGO ) z nietoperzem. A członkowie, nie szukają członków. Nie lubią w takich wyprawach tracić swoich członków ]:->. a przy arshaelu, zrób WIELKIE LATAJĄCE 36!!! |
Cytuj:
Tak czepiam się ! Narazie se jest takie jak se jest czyli jak dla mnie se jest takie faJne że może se być. Aj hołp ju kontinue in diz * *Może być, kontynuuj |
Humor narazie jaki taki. :)
Ale im więcej tym śmieszniej... ;] |
OK, piąty odcinek już wyszedł. Sorki, że tak długo nic nie było, ale nie miałem pomysłów na odcinek, ale na szczęście Michos mi pomógł i w sumie zrobił obrazek piątego odcinka. Ja dałem tylko tekst, który też był jego ;)
@edit A, no i poprawiłem tego "PatZRyRycerza" |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:38. |