![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wtórny analfabetyzm, kretynizm się szczerzy. Następny, który widzi postać z boku. Pochwal się swoją postacią pvpowcu ;-) |
Gratuluję wszystkim tym którzy uważają że jest się koksem i mistrzem pvp jak ma się 200lvl.
|
IMHO, jesli ktoś wbił ten 190 lvl na pvp-enfo to ogarnia. Są 2 światy enfo, a tylko JEDEN gracz, mający ponad 200 lvl. Dla przykładu, na jednym świecie non-pvp (choćby Calmera) jest 71 takich graczy. Jest różnica? To imho świadczy o tym, że ktoś z wysokim levelem na enfo, po prostu musi ogarniać. I ten mag ogarniał, więcej zrobić nie mógł.
|
http://iv.pl/images/fhhiv1pip4uam3uqiv8s.jpg
I co, nie było możliwości ucieczki? :< @DOWN Zobacz filmik. Wszyscy wychodzą na górę, a poza tym, za m wallami jest od razu zejście, więc nie wiem jakim cudem miałby tam ktoś stać skoro nikogo nie widać :< |
Cytuj:
Czy to naprawdę nie możliwe, że dalesze przejście nie było zablokowane ? |
Hmm nie ogarnial z mana, wiec duzo czasu na ucieczke nie mial. Osobiscie latalbym gora/dol tak jak on z tym ze sdkowalbym kolesia co blokuje droge. Moze by padl? ;d
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
powiem jedno.
Koleś nie miał szans i tyle.....dyskusja jest zbędna >_> @down nie napinaj już |
Cytuj:
film@ no jak juz mowilem, mogl cos bic, a nie tylko manasowac sie. |
Cytuj:
Tak się składa że mam level większy niż 20 ;x, dla Twojej wiadomości 240 RP. Oczywiście upierasz się jeszcze przy fakcie, że Ty byś uciekł, a Twój argument "gdy ms odbiegł w róg, na dole została 1 osoba i 1 m wall znikł." Jest żałosny i co zdążył by odbiec z powortem i NIIKT nie zszedłby na dół rzucić m wall'a. A ta jedna osoba która pilnowała mw też jest ślepa i strasznym nieogarem i nie zdąży rzucić wm. Skończmy tą bezsensowną kłótnię, bo gdybać to sobie można. |
Na dolerze teraz nikt nie sprzedaje expa.
Bp zajebali szybko bo tamci robili mass loga jak zwykle. Expienie na dolerze jest bardzo trudne bo wojna tu już trwa dosyć długo, najgorzej mają gracze bez gildi bo padają od obydwu stron. |
fajne expowisko ^^
|
Dobra krukson skacz te swoje bajki i obelgi do mnie bo jestes zalosny..baju na secure ;*
|
Kiedyś na 7.0-7.6 dostawało się więcej expa? czy mi się tylko zdaje?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:53. |