dawid000 |
20-05-2009 12:32 |
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kamandir
(Post 2546386)
Moim zdaniem wprowadzenei strefy non pvp na swiatach pvp jest swietnym posunieciem cipsoftu! nareszcie nie bedzie pekerow ktorzy ciagle zabijaja a tak wogle huj ci w dupe
|
nie no ubawiles mnie tym
trzeba bylo wybrac non-pvp jak ci pk nieodpowiadaja
nie zgadzam sie z toba wiec mnie obrazasz? wyjdz dziecko na ulice i powiedz tak do pierwszego lepszego goscia, dostaniesz po ryju i sie poplaczesz
nie no smiesza mnie takie dzieci
wybraliscie pvp to powinniscie wiedziec co za tym idzie
pk byli, sa i beda, nic tego niezmieni
a tak wogle jak umiesz grac na pvp to uciekniesz od kazdego random pk bo jak jakis h lvl cie bije to chyba sobie przeskrobales a random pk to sa noob lvle :P
pozdro & pocwicz
@edit
Cytuj:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kamandir
(Post 2546493)
Strefa NON-PVP umozliwi gre normalnym graczom i w koncu nie bedzie robienia PA i innych gówien. Dla przykladu GILGIA rzadzaca serwer nie bedzie lamala regulaminu tibiii przez huncenie kogos. Poniewaz GILGIA rzadzaca lamie regulamin poprzez psucie gry dla osob hunconych. Naprawde to swietna wiadomosc i kolejny krok w przud cipsfotu :)
|
|
przud? nowe slowo? nie chcesz hunta to sie kulturalnie zachowuj, nie ksuj i nie kradnij loota
hunta za free sie nie dostaje
PS. pisze sie Candia ;P nie Cadia :D
PS2. jak zwykle wy pewnie nikogo nie ubiliscie, kogos ubijecie = dobrze, ktos was ubije = noob
polowa z tego tematu to dzieci -10lat ktore nie potrafia sie zachowac, lapia hunty i placza (po pierwszym poscie widac ze autor sie do nich zalicza)
|