![]() |
zobaczymy jak pojdziemy to nakrecimy xd
|
Kurwa kazdy noob z carlin gdyby by go ubił co zrobiłeś rzuciłes 10 m walli ? Przesunąłeś gościa który nie mógł się ruszać nie no szacunek...
|
żałosne to jest chłopaki, naprawdę!
|
max?????????????
a ty tam wiesiu nie pyszcz bo to, ze majczyna ma zjebane pomysly na zabijanie cie na poi (tzn pomysl jak to wykonac) to nie znaczy, ze jestes niezniszczalny, bo jak widac, niezniszczalna gildie latwo zniszczyc yooo |
Cytuj:
|
Nie ważne jak ważne że śpi.
Gz Fraga. |
Cytuj:
|
Cytuj:
arhujniu... ops(bo tak ciebie też kiedyś nazywali, z tego, co mi wiadomo)! arheniu, w przeciwieństwie do majczyny, mi się udało szczygła zawodowca kiedyś ubić (co prawda z pomocą, ale sam fakt się liczy)! bo taka prawda jest, 'hancicie' mnie w pół guardii (przynajmniej kiedyś tak było - jak wspomniałem wcześniej, teraz się tym nie interesuję) z adami, mateuszami itp etc, i jeszcze się wam nie udało mnie ubić. zatem, słowami kuro_warriora chciałbym ciebie zachęcić, abyś w końcu spełnił swoje obietnice! :D |
Cytuj:
Czasami chcąc być "mądrzejszym" od innych popadamy w durną głupotę :| @akcja nono ładnie ;) cóż... pinging rox ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
wcale nie twierdzę, że twoje słowa były do arhenia. chciałem, za ich pomocą, zachęcić arhenia do 'działania' |
@wiesiu
bylem kiedys w indestructibles, ale czy teraz to jest ta sama gildia? spojrz na lidera, spojrz na jej czlonkow niektorzy ludzie zmieniaja swoje poglady ze wzgledu na marne gp, ktore zreszta jest chuj warte, ja nie zmieniam (mysle, ze zainteresowani wiedza o czym mowa ;/), pozatym wiekszosc ludzi z czasow, gdy bylem w tej gildi juz nie gra (pfff, jak nie wszyscy) a co do ubicia szczygiela zawodowca - to jest 100% botowany char, pare osob nim botowalo, mnie bys synu nie dojebal Kod:
2008-08-05 00:07:37 Szczygiel Zawodowiec 84 a hydra @okrzes idz na hunted.pl skomentuj jakiegos newsa |
Cytuj:
Nawet nie dawno t.pl bylo atakowane, ale chwilowo na testach 'mocy' |
wowow widzę, że na t.pl cała 1337 polskiego hackingu...to już wiemy, że to nie chinczycy zaatakowali servery pentagonu tylko tibiopeelowcy
http://www.wykop.pl/ramka/172850/hak...-300-miliardow |
Cytuj:
Cytuj:
a może nie o skila chodzi, a o wydajne połączenie z internetem wraz z odpowiednim oprogramowaniem? albo botnet jakiś? zresztą, i tak to ty wiesz lepiej co to było, więc nie będę drążył tego tematu dalej Cytuj:
|
Cytuj:
PL?:OOO #Down Co nie? Pechhhh :/ |
zaraz wyjdzie, ze to my mamy jakies zdolnosci do tego...
po prostu poszli zajebac kogos, a ze mu neta wyjebalo to tylko im pomoglo xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:11. |