![]() |
Cytuj:
|
ciebie tylko na otsy wolaja ;D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
jak się bydło dorwie władzy to nie będzie za dobrze |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
tutaj troche glupio ze praktycznie prawie polowa ludzi odeszla zwlaszcza tych loyal to the end po tylu latach bycia z it. nikogo tu nie bronie, jestem zaskoczony ze postawili na swoim i mieli jaja zeby wywolac wojne. edit@ obejrzalem drugiego cama, ate nie dosc ze nie walvczysz to jeszcze latasz za nimi "siema, co tam, war?, siema" wg mnie to bardzo przeszkadza i nic nie wnosi do gry, ba to jest nawet smieszne ._. |
Cytuj:
|
@Bemo
Nie masz pojecia jak wygladala sytuacja w Interregnum od bardzo dawna :P , jedyna grupa ktora trzymala sie razem bylo terazniejsze Echo , to ze rzadzilismy na serverze nie bylo tak jak mowisz zasluga tylko i wylacznie Lukiego , gdyby nie tacy aktywni ludzie w poprzednich wojnach jak Ames czy Boil wiekszosc servera biegala by bez butow. Co do Ate mial swoje powody i nie dolaczyl do nas wczesniej. |
co do aktywnosi echo narazie , daje inte 2 - 3 dni i zaczna cos robic jak poukladaja sobie wszystko , wtedy sie zobaczy co i jak bedzie , pozatym niedlugo nowa fala banow ;D a z tego co wiem to wiekszosc ucho nie miala jeszcze bana
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
tak sie sklada ze nie jestem tym za kogo mnie masz , ale proboj dalej , nawet borumirem nie jestem , ale powiem ci dala ulatwienia ze jeszcze nie jestem w inte ale niedlugo bede wiec obserwuj dochodzace osoby a sie moze dowiesz
|
moze nie mam ale jakby wszyscy o tym mysleli tak jak wy to by sie odwrocili od lukiego zostawili go z jego mala grupka (watpie zeby zostalo wiecej niz 15 osob) i oni rzadzili serverem, tez by mogli wbijac lvle itd
|
Name: Uczciwy czarnoskory mezczyzna
Sex: male Profession: Druid Level: 19 World: Arcania Tj. ten okozaokokokokokokkook |
Cytuj:
"Poukladają sobie w 2-3 dni" = zainvitują polowe serwera? Luki inaczej mówil, że tą ekipą która została w inter da nam bez problemu radę. A ten "war" jak to niektóre osoby nazywają jest tylko po to by pokazać Lukiemu i innym osobom, że wszyscy w gildi sa bardzo ważni a nie zdanie Lidera i Vice. Pamiętajcie, że wszyscy są tak samo ważni bo sam wojny nikt nie wygrał... Skończyło się słuchanie tekstów "Ja mam więcej od was do powiedzenia". Więc jeśli nikt nie chciał nas wysłuchać, poinformować o pewnych rzeczach lepiej było podjąć decyzje po za plecami 90% ludzi... Szkoda, że daliśmy się tak traktować. Luki oraz Vice pamiętajcie, że obie wojny nie wygraliście sami. To my razem pracowaliśmy na wygrane akcje ale jeśli zostajemy sami teraz to widać, że ktoś myśli tylko o sobie. Guildcash przeciez jest tylko twój Luki więc po co ci już dawni membersi... |
z tymi co zostali to nie wroze im dobrej przyszłości. btw co z hiszpanami pokroju abyheari chipiron itd
|
czipiron sie kurwa nadaje na paliki do pomidorów
|
tak tez myslalem. korwa zara na dodatkowy angielski, sam nie wiem po co chodze i tak po trzech kurwa latach za*******ania dodatkowo po szkole potrafie na forum napisac jedynie 'gratz!'. pozatym to chyba wieje nuda i nic sie nie dzieje na arc sialalala
|
Cytuj:
W podobnym stylu rozpoczeła sie wojna DPft&SF vs LR, w skrocie luki nie chce sie podzielic kasa, i luki nie liczy sie ze zdaniem membersow. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:17. |