![]() |
Moim zdaniem osobny temat jest zbędny, ale w tutorialu/regulaminie powinno się to znaleźć. I już przestańcie po sobie jeździć, bo to się robi nudne.
P.s. Dział odżył? =J |
@Up:
Kopah na forum, epic back to life!!!!1111 @Topic: Zbędna zbędność. Co najwyżej w tutorialu, ale nie jako temat. Zresztą i tak już założyciel złamał co najmniej jeden punkt regulaminu : ). |
Cytuj:
Tylko na chwilę, żeby się pokłócić. @topic A tak właściwie to na jakiej podstawie odmieniasz angielskie słowo przez nasze polskie przypadki? Z tego co wiem, to angielskie rzeczowniki odmieniają się tylko przez trzy... |
Cytuj:
Np: Screen'ach, Fake'ów. |
HAhahahahah niezłe
fake you :D |
ho ho ho widzę tutaj samych speców od języka polskiego i angielskiego ;]
|
Każdy myślący powinien wiedzieć, że pisze się fake'(tu polska końcówka) tyle.
|
Przestańcie po sobie jeździć, spamować lepiej załóżcie temat "wpływowi ludzie na dziale fake'i czyli nabijamy posty o dupie maryni"
*** Garg ma racje, niech autor napisze pm'a do Ashlon'a lub Cloy'a (ta druga osoba raczej nie odpisze, coś mi się zdaje że już go na tym forum niema) *** Prosiłbym wszystkich by już nie udzielali się już w tym temacie. |
Cytuj:
@top Każdy trochę bardziej ogarnięty człowiek wie jak się odemienia jakikolwiek wyraz. Temat bez sensu. A tak na marginesie, to patrzcie ile ludzi przyszło na forum tylko po to, by się pokłócić. : D |
Osoba nie znająca przypadków zwykle dostaje bana drugiego dnia na forum, więc temat całkowicie zbędny.
|
@up
Wiesz, ten dział jest wyjęty spod wszelkiego prawa, czego doskonałym przykładem jest ten temat... ;p |
70% fake'ów na tym forum mają nazwy "Mój fake'i", a w sygnaturkach userzy mają "Zobacz mojego fake'i!", więc uważam, że ten temat do czegoś się przyda.
|
70% fake'ów pt. "moje fake'i" to prowokacja albo kilka obrazków zrobionych z pięciu grafik na krzyż i porzuconych po 2-3 częściach...
Ci co są inteligentni wiedzą co, jak i dlaczego... |
Znasz izeriusa i Jego Hideo, nie?? W sygnaturce miał "Mój fake'i", a czy ten fake to 5 obrazkowa prowokacja??
|
@up
O muj bosze! No cos takieko!? Tosz to skandal yest! o.O @topic Zgadzam sie w pelni z Arashelem. Widze ze co poniektorzy pitola bez sensu glupoty i nadal nie wiedza o co chodzi... -.-" |
Wydaje mi się, że Arashelowi chodziło o modów czy jakichś przydupasów typu Gargoin,Vasek itd. a nie o jakichś kozaków tego działu.
|
Ja wale... Jakoś nigdy nikomu to nie przeszkadzało, ze ktoś napisał inaczej, co jakiś czas jakiś pr0-Fejker zwrócił komuś uwagę. Ludzie, opamiętajcie się! W tym czasie zrobilibyście 2 lub z 10 dennych obrazków do waszego UbER FeJqA.
P.s. Nie uważam "Hideo" za żadme arcydzieło, a nawet przeciwnie. |
Właśnie doszedłem do wniosku, że ten dział naprawdę jest dziwny, skoro ludzie nie umieją noramalnie wytłumaczyć komuś, że jego pomysł jest nietrafiony. Uwierzcie, nie trzeba od razu iść na kogoś z ryjem i zjechać jak szmatę.
|
@up
To ludzie są dziwni a nie dział lol xd |
FEJK. PISOWNIA I WYMOWA. ZAWSZE. ZAPAMIĘTAJCIE TO.
Ufff. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:00. |