![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@2xup
To, że mam 14 (za tydzień 15) lat, to nie znaczy, że jestem dzieciakiem. Cynisz, że urodziłeś się wcześniej? -.- @up No nie wiem, tak mi się wydawało, przecież exori (i gran) to czary a czary chyba zależą od poziomu MAGICZNEGO, nieprawdaż? ;) |
Cytuj:
|
Popatrz, co napisała Slythia w drugim poście, a przecież to czary magiczne. Siła run (np. SD) też jest od mlvla, przeciez druid nawet średnio nie ma więcej niż 20 skilla -.- (chyba, że shielding). To jak np. wali się na 80 mlvl i 300 lvl 1,5k? :s
@down Wreszcie jakiś mądry się wypowiedział ;) Prawidłowo! :s |
Cytuj:
Tacy wszyscy jesteście mądrzy ? Z poradników etc. możecie sobie wiedzieć. Prawdopodobnie żaden z was nigdy nie miał pacca i eka więc nie mówcie skoro nie wiecie. Sprawdzałem exori itp. swoim kinem i jestem pewny w 100 % że exori zależy od lvla , MLVLa , broni , oraz skilla i niech żaden Einstein mi nie mówi , że jest inaczej "bo nie możesz tą magią zabić Ghosta" .. no sorry.. |
Cytuj:
|
110 MS wypowiada się w temacie o EK? On ma rację...
|
Dla niekumatych:
exori, exori gran, exori mas, a także exori hur to okrzyki bojowe, takie jak kamikaze (xD) czy coś. Obrażenia zależą od broni i skillów. |
To po kiego wacka Mlvl knightowi? :s
|
@erux i maciej'ka
Spytam wprost czy Wy jesteście pop*** nie znacie się a gadacie głupoty siła czarów typu: exori, exori gran, exori hur, exori mas zależy od skilli axe, sword, i/lub club a nie od mlvla!!! omfg ale Wy piszcie dalej swoje specjaliści... |
pan up ma racje
sila exori zalezy od mleva, skilla i broni oraz poziomu |
Cytuj:
erux Tak miałem/mam pacca i grałem kiedyś kiną co prawda, duży lvl to nie był (51 albo 52), ale wiem, że exori nie zależy od m lvl, może kiedyś, ale od któregoś apdejta tylko od skilli i broni. Maciej'ka Wiesz co nic nie wiesz, nie znasz się, nie masz racji, to po kiego grzyba głupoty wypisujesz, jesteś gorszy od tego mateuszka beholdera, bo on robi sobie jaja, a ty myślisz, że to na serio. Cytuj:
EDIT: Następne kłótnie będę reportować, bo to zwykły śmietnik się robi, 2 naabkow z Karlin (beho i maciej) się zebrali i gadają głupoty nie mając żadnej wiedzy. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
PS. Widzę , że 99% osób sugeruje się ich postaciami z Ots'a.. |
@praktycznie wszyscy...
Exori/exori gran/exori hur, itp Siła zależy głównie od waszego skilla walki w zwarciu i obrażeń broni trzymanej w rączce oraz lvlu, jeśli mlvl ma na te "czary" jakikolwiek wpływ to jest on praktycznie niezauważalny więc tak naprawdę to nie macie się o co kłócić... |
Ja nie mówię , że mlvl ma duże znaczenie ;) Ma bardzo małe ale ma.
|
Szczerze to ja w to wątpię, bo np przy awansie z 7mlvl na 8 nie zauważyłem ŻADNEJ różnicy, napisałem to tylko 'na odwalcie się od tematu i przestańcie go wałkować' :)
|
Cytuj:
Wbij sobie eka 120+ z mlvl 2 i eka 120+ z mlvl 8 a zobaczysz różnice ;) Poza tym ze mnie nikt się tu nie śmieje po prostu niektóre osoby mają inne zdanie i tyle. I nie odpisuj w tym temacie póki nie zrobisz tego co napisałem wyżej. Żegnam. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:45. |