![]() |
Extra żeby móc korzystać z paca trzeba mieć kasę ( podróże, itp) Wątpię aby taki "nowicjusz" miał kasę na to wszystko co oferuje premium account.
|
a ja nie dostalem na zadnym koncie... ŁAJ???
@Edit mam konto na którym ngdy nie było pacca , mam recka i zostało załozone w 2006 i i tak nie mam |
Z jednej strony fajna sprawa bo każdy choć trochę wypróbuje PACC, ale z drugiej strony już widzę jak dzieci depo będą robiły masowe rzucanie się na respy. Na szczęście są tereny do których trzeba mieć dostęp poprzez długie questy :)
@down Święta racja :) |
Cytuj:
Co do pomyslu - swietny. Nic ich to nie kosztuje, a reklame pacclandów beda mieli niezla. |
A ja czemu pacca nie dostałem. Nie miałem wcześniej pacca a postać zrobiłem już jakiś czas temu. So why?
|
Cytuj:
|
Smieszni sa.... zbanowali 40k~ botujacych kont zauwazyli ze stracili na tym zarobek przez to ze mniej ludzi kupuje pacc bo mniej ludzi gra to w ten sposob chca zachecic ludzi do kupowania paccow smiech na sali... lepiej byscie respa poprawili bo jak nie ma ludzi ch*jowy resp..
X( |
Na ,,noob'' koncie mam pacc'a. :)
|
Cóż, można było się spodziewać takiego posunięcia. Szkoda, że nie mam żadnego takiego konta, na którym nie było nigdy PACC.
Huh, spory ruch teraz będzie na PACC area ;-) A połowa noobków z Carlin będzie chodziła w PACC outfit :o |
Beznadziejne posunięcie, wszyscy gracze z lvlem 80+ którzy nie maja pacca porobią questy co za tym idzie na serverach zrobi się dużo taniej... Skok na kasę... Tibia umiera...
|
Swietnie. My tu placimy spora kase za pacc a takie dzieci neo maja pacc za free na 7 dni -.- Cip soft sux ...
|
Obraz nędzy i rozpaczy.
|
fajnie bedzie jak każdy bedzie chcial sie zalogowac bez kolejki :D
|
Glupoty ;)
Nigdy nie miałem Pacc na swoim Uh Makerze i co nie ma Pacc ;D A konto stare że hoho z 2004 ... Czyli Pacc only for newbies ;)
|
Dobrze, że jeszcze nie doszedł zamówiony PACC, będę miał 97 dni PACCa. xd
|
Cytuj:
Cytuj:
|
a teraz dawac tym co mieli pacc dodatkowe 7 dni
|
Cytuj:
Cytuj:
@ temat Muahhahaah, ale jazda. Przez 7 dni 'zwykłe pacc-many' sobie nie poexpią. W pakiecie dostaną również bonusy typu: rozkradanie lootbagów, blokowanie DP, ... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Topic No comment |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:08. |