Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   [Przyjaciele] Real UFO mix (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=214289)

Lasooch 29-05-2009 13:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Suise (Post 2552926)
@up
Owned xD

@topic
No filmik realistyczny, ja tam wierzę w ufo. Przecież to niemożliwe, że jesteśmy jedynymi instotami myślącymi(chociaż na forum to rzadko potykane :]) we wszechświecie :p

Dlaczego?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Uzik3000 (Post 2552993)
Nie trzeba sie dowiadywać, to jest pewne :o

Ani jednego pewnego dowodu. Zatem to _nie_ jest pewne.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pjona (Post 2553079)
Nawet jesli istnieje to w bardzo prymitywnej formie jak bakterie etc
jesli nie to co to zmienia

UFO - unidentified flying object. Bakterie pod to nie podpadają.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kondziooo (Post 2553083)
ale z drugiej strony jestem chrzescijaninem, mocno wierze w Boga a w opisie stworzenia wszechswiata nic nie ma o ufo... tylko tyle ze Bog stworzyl czlowieka

Skoro ufasz opisowi stworzenia wszechświata to dalej interpretuj sobie Biblię dosłownie. I nie noś poliestrowo-bawełnianych ubrań, bo są złem (!). Zauważ, że nie szydzę z Twojej wiary, a z Twojej interpretacji. A mógłbym i z wiary.

edit: cytat:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 1 Kapł. 19,19
Nie będziesz łączył dwóch gatunków bydląt. Nie będziesz zasiewał pola dwoma rodzajami ziarna. Nie będziesz nosił ubrania utkanego z dwóch różnych nici

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kondziooo (Post 2553083)
za kilka/ kilkanascie lat odbedzie sie wyprawa na Marsa ( przygotowania juz trwaja z tego co ogladalem ) wiec pewnie dowiemy sie czegos wiecej

W latach 60. ludzie myśleli, że w 200x będziemy podbijać galaktykę, a na Ziemi samochody będą latać. Jakoś tego nie widać i się nie zapowiada. Dopóki na tego Marsa nie wylecą, nie ma się co szczególnie nastawiać na jakieś odległe plany.

Kto następny?

Tibijski_Peker 29-05-2009 14:19

osobiscie bardziej prawdopodobne jest dla mnie istnienie czegos takiego jak UFO niz Boga,mam nadzieje ze kiedys zdobedzie ktos 100% dowod na to ze UFO istnieje,chodziaz i tak nawet jesli na ktoryms z filmikow rzeczywiscie nagrany jest lot UFO czlowiek ktory w nie nie wierzy bedzie mowil ze to fake,nawet jesli by zobaczyl "martwego ufoluda" by powiedzial ze to jakis "manekin",po prostu trzeba to zobaczyc na wlasne oczy zeby uwierzyc(choc niektorym nawet to nie wystarcza)

bemo 29-05-2009 15:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tibijski_Peker (Post 2553418)
osobiscie bardziej prawdopodobne jest dla mnie istnienie czegos takiego jak UFO niz Boga,mam nadzieje ze kiedys zdobedzie ktos 100% dowod na to ze UFO istnieje,chodziaz i tak nawet jesli na ktoryms z filmikow rzeczywiscie nagrany jest lot UFO czlowiek ktory w nie nie wierzy bedzie mowil ze to fake,nawet jesli by zobaczyl "martwego ufoluda" by powiedzial ze to jakis "manekin",po prostu trzeba to zobaczyc na wlasne oczy zeby uwierzyc(choc niektorym nawet to nie wystarcza)

100% agree

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:48.