Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Updates (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=166)
-   -   boterzy , afkerzy , pvp , no-pvp.. a update i cip soft ? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=214312)

Slike 17-06-2009 11:36

Ja pisał użytkownik wyżej powinni od razu kasować konto, które używa bota. W końcu za którymś razem się nauczy. Po pierwszej takiej kasacji konta boterom 90% wszystkich boterów pewnie by przestało bocić bo by się bali straty konta.

Liper 17-06-2009 12:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slike (Post 2570362)
Ja pisał użytkownik wyżej powinni od razu kasować konto, które używa bota. W końcu za którymś razem się nauczy. Po pierwszej takiej kasacji konta boterom 90% wszystkich boterów pewnie by przestało bocić bo by się bali straty konta.

bot ci się nie podoba bo grasz na no pvp ; p

Rozenix 17-06-2009 13:11

A mnie nurtuje inna sprawa ale dotycząca boterów. Ciężko mi zrozumieć jak można grać w grę z góry zakładając, że będzie się oszukiwać bo manualnie gracz, po prostu nie będzie miał cierpliwości. A potem czym może się pochwalić taki boter ? Tym, że ma 100+ kine, którym nie potrafi nic zbloczyć bo postać była botowana. Analogicznie do tego ma się gra DFBHD online - koleś po każdych 30 minutach rozgrywki wygrywa, ale tylko dzięki cheatom, więc jaka z tego jest przyjemność i satysfakcja a i sam gracz sam siebie oszukuje wmawiając sobie "Jestem najlepszy" - Gówno a nie lepszy po prostu cienki jak bolek i taka jest prawda i tak samo ma się to do boterów. Osobiście nie popieram botowania i bany powinny się sypać aż do skutku. Być może część boterów z braku cierpliwości odmówi sobie tworzenie kolejnego konta, wychodzenie z rooka nawet na bocie a potem botowania na mainie.

Froder 17-06-2009 16:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _gambit_ (Post 2553303)
aktualnie gram na swiecie no-pvp , ale na pvp jest o wiele ciekawiej..

To ja się pytam: po jaki ch...grasz na non-pvp, skoro Ci tam nie pasuje? I potem wszyscy zakładają durne tematy...

Xenaox007 22-06-2009 23:17

Po to by taki debil jak Ty się o to zapytał

Kasza_Mistrz 23-06-2009 01:53

poczekamy do update gdzie byle kto na pvp bd pyskowac dostanie hita padnie od moba i tak koles dostanie fragaa :)

teraz chyba na pvp lebiej bedzie przegrac OB i miec server dla siebie na 1,5 miecha ;) bo przeciwna guild bedzie miala black skull'e ;)

Xaszkil ;)

Spaaaj 23-06-2009 09:56

widzialem was boli to ze wy nie umiecie uzywac bota .... jak bycie umieli troche angielskiego dobre checi 'google' to dacie rade sie nauczyc obslugiwac botami ...

Kosinho 23-06-2009 13:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Spaaaj (Post 2575853)
widzialem was boli to ze wy nie umiecie uzywac bota .... jak bycie umieli troche angielskiego dobre checi 'google' to dacie rade sie nauczyc obslugiwac botami ...

wrzuć ten tekst na translator i przetłumacz na Polski :)

i nie wywyższaj się angielskim :)

Froder 24-06-2009 18:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xenaox007 (Post 2575667)
Po to by taki debil jak Ty się o to zapytał

widzę xepało, że jesteś takim samym kretynem jak autor tematu...

Sakan 24-06-2009 19:04

Nie wiem co wy macie do AFK'erów, naprawdę afk to nie taka zła rzecz.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:26.