![]() |
Ja pisał użytkownik wyżej powinni od razu kasować konto, które używa bota. W końcu za którymś razem się nauczy. Po pierwszej takiej kasacji konta boterom 90% wszystkich boterów pewnie by przestało bocić bo by się bali straty konta.
|
Cytuj:
|
A mnie nurtuje inna sprawa ale dotycząca boterów. Ciężko mi zrozumieć jak można grać w grę z góry zakładając, że będzie się oszukiwać bo manualnie gracz, po prostu nie będzie miał cierpliwości. A potem czym może się pochwalić taki boter ? Tym, że ma 100+ kine, którym nie potrafi nic zbloczyć bo postać była botowana. Analogicznie do tego ma się gra DFBHD online - koleś po każdych 30 minutach rozgrywki wygrywa, ale tylko dzięki cheatom, więc jaka z tego jest przyjemność i satysfakcja a i sam gracz sam siebie oszukuje wmawiając sobie "Jestem najlepszy" - Gówno a nie lepszy po prostu cienki jak bolek i taka jest prawda i tak samo ma się to do boterów. Osobiście nie popieram botowania i bany powinny się sypać aż do skutku. Być może część boterów z braku cierpliwości odmówi sobie tworzenie kolejnego konta, wychodzenie z rooka nawet na bocie a potem botowania na mainie.
|
Cytuj:
|
Po to by taki debil jak Ty się o to zapytał
|
poczekamy do update gdzie byle kto na pvp bd pyskowac dostanie hita padnie od moba i tak koles dostanie fragaa :)
teraz chyba na pvp lebiej bedzie przegrac OB i miec server dla siebie na 1,5 miecha ;) bo przeciwna guild bedzie miala black skull'e ;) Xaszkil ;) |
widzialem was boli to ze wy nie umiecie uzywac bota .... jak bycie umieli troche angielskiego dobre checi 'google' to dacie rade sie nauczyc obslugiwac botami ...
|
Cytuj:
i nie wywyższaj się angielskim :) |
Cytuj:
|
Nie wiem co wy macie do AFK'erów, naprawdę afk to nie taka zła rzecz.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:26. |