Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   Combat Arms (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=214436)

Fushion 31-05-2009 19:33

Hehe ja tak samo, prawie polowa patcha;p

Duke Dran 31-05-2009 19:34

Troszkę się grało, ale na dłuższą metę to jednak porażka. Nie mówiąc już o tym wynajmowaniu broni na określony czas ...

Grue 31-05-2009 20:16

M16 + lunetka + tłumik i sie ownowało xD Gierka niezła, ale broń na czas = patologia. A nawet jesli tak, to do jasnej ciasnej na dluzej za ta sama cene ;/ Gierka nie jest zła. Mapka Two Towers i snajperka + skill = wygrana twojego teamu w kieszeni, a tango ze spawna wyjsc nie moze xD xD

Fushion 31-05-2009 20:23

Pyklem sobie 1 rundke musze powiedziec ze te nut szoty to dobra rzecz xP ale rzucanie granatami jest kompletnie do bani.Graficznie tez nie jest zle a bronie moze sa na czas ale nie sa zbyt drogie;p

Erverse 01-06-2009 07:36

Zrobiłem 2 konta, jakim spróbuję się zalogować to oczywiście gra lepiej wie, że passy są złe.

Edicior : pograłem 2 godziny i muszę stwierdzić, że jest ok.
Trochę głupi ten system z broniami, ale nei jest źle.

Tomcio Pall 01-06-2009 21:37

Gra fajna. Pograłem parę godzin i muszę powiedzieć, że fajnie się gra. Podobna do CS'a tylko trochę dziwnie się z snajperek strzela i jak dla mnie dziwny recoil.

Erverse 01-06-2009 22:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tomcio Pall (Post 2556457)
Gra fajna. Pograłem parę godzin i muszę powiedzieć, że fajnie się gra. Podobna do CS'a tylko trochę dziwnie się z snajperek strzela i jak dla mnie dziwny recoil.

Same here.
Przyzwyczaiłem się do systemu strzelania w cs i teraz za cholerę nie mogę zabić kogoś z np m4a1 (czy coś takiego, nie pamiętam jakie są tam modele broni).
Zawsze wystrzelam pół magazynka, koleś zdąży się odwrócić i jeszcze mnie ubije ^^ Ogólnie lepiej mi idzie na dystans.

Fushion 02-06-2009 16:17

Zmieniam zdanie-te wepy na czas to porazka.
A tak w ogole ile jest w tej grze map? bo patrzac na servy wywnioskowalem ze 5-6-.- i juz sie to nunde robi grac caly czas na tych samych mapach

Erverse 02-06-2009 17:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fushion (Post 2557032)
Zmieniam zdanie-te wepy na czas to porazka.
A tak w ogole ile jest w tej grze map? bo patrzac na servy wywnioskowalem ze 5-6-.- i juz sie to nunde robi grac caly czas na tych samych mapach

Coś koło 10.

A ja przeżywam tragedię;o
Ze snajperką niby dobrze idzie, ale jak tylko ktoś podejdzie to katastrofa.
Strzelam i za cholerę nie mogę go trafić. No, chyba że zobaczę go pierwszy. Recoil wydaje się być strasznie wielki.

Fushion 02-06-2009 18:04

10? o.O to na dluzsza mete lipa, szybko sie znudzi.Mogli by dodac nowe
PS ja tam z AK biegam narazie

Pawolka93 02-06-2009 18:06

Nexon to Nexon - będą dodawać nowe opcje i mapy

To musisz oprócz snajperki latać z jakąś bronią boczą, mp albo ump czy cuś

Edit:
Aaa to się źle zrozumieliśmy xD Btw. w cs'a grają na:
dust
dust2
aztec
inferno
assault
kabul (czasem)
ratz (też fajne xd)
train
I w sumie trudno innych szukać, a jakoś się grało 2 lata xd

Erverse 02-06-2009 18:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pawolka93 (Post 2557172)

No przecież napisałem, że ze snajperki idzie mi dobrze ale z innymi brońmi jak m4a1 w starciu 1v1 prawie zawsze przegrywam (obecnie używam ak, jest jeszcze gorzej)

Fushion 02-06-2009 18:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pawolka93 (Post 2557172)

Edit:
Aaa to się źle zrozumieliśmy xD Btw. w cs'a grają na:
dust
dust2
aztec
inferno
assault
kabul (czasem)
ratz (też fajne xd)
train
I w sumie trudno innych szukać, a jakoś się grało 2 lata xd

nuke, italy i office jeszcze;p
Znacie jakis polski clan??

Erverse 02-06-2009 18:41

Dobra, mam takie pytanie do was odnośnie strzelania.
Na dystans powinno się używać serii, tj. 3-4 strzały na raz bądź 1 strzał na raz.
A co jak przeciwnik jest pare m od was?
Full auto? Mi podczas full auto cholernie roznosi, a przeciwnik nawet po połowie magazynka nie pada.
W CS jest coś jak spraying i go stosuje się na bliskie kontakty, recoil zawsze jest identyczny (podczas full auto naboje zawsze lecą w ustalonym kierunku) a w CA chyba nie.

@Down, czasem ^^ ja w cs mam opanowany system co na jaką odległość i prawie zawsze zanim padne pociągnę za sobą 2-3 osoby ;X

Fushion 02-06-2009 18:42

Ja na dalszy dystans wale po 1 pocisku, a jak mam starcie na paru metrach to wale full auto caly magazynek tylko ze przyy tym jeszcze skacze:p i jakos udaje mi sie wygrac czasem

miki II 03-06-2009 11:30

kolejne warrockowe gowno w ktorym pelno haxorow bo autorzy nie chca wydac ani grosza na hack shielda, bo po chuj, niech sie mecza a my i tak kase zgarniemy. Cs >

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fushion (Post 2557235)
Ja na dalszy dystans wale po 1 pocisku, a jak mam starcie na paru metrach to wale full auto caly magazynek tylko ze przyy tym jeszcze skacze:p i jakos udaje mi sie wygrac czasem

LOL, pass. Widze realistyka owni w tej grze jak w wiekszosci, mozesz skakac, turlac sie whatever z bronia i nie ma to znaczenia na oddawane strzaly... omfg get a life.

MasterTusk 03-06-2009 11:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez miki II (Post 2557790)
kolejne warrockowe gowno w ktorym pelno haxorow bo autorzy nie chca wydac ani grosza na hack shielda, bo po chuj, niech sie mecza a my i tak kase zgarniemy. Cs >

LOL, pass. Widze realistyka owni w tej grze jak w wiekszosci, mozesz skakac, turlac sie whatever z bronia i nie ma to znaczenia na oddawane strzaly... omfg get a life.

Przecież HS jest, więc o co chodzi? cheaterzy też są wszędzie, był okres w combacie, ze doslownie w kazdym roomie koles glitchował bądź zabijał nagle wszystkich nozem. Teraz jedynie nooby wykrzykują "hacker!" jak ktoś ich zabije z zaskoczenia.

Turlać się, jak w warrocku nie możesz, przykro mi że się nie kładzie przeciwnika na 1 strzał gdziekolwiek oddany, w końcu to nie cs:(

MALLuś 03-06-2009 13:39

Cytuj:

Trochę w to grałem to się wypowiem. Skakanie i tym podobne "rozszerzają" ci celownik, wiec jeśli jesteś noobem, to bez problemu utrudni ci to grę.

Cytuj:

kolejne warrockowe gowno w ktorym pelno haxorow bo autorzy nie chca wydac ani grosza na hack shielda
Hs i wszystkie inne "anty haxowe" gówna w darmowych mmo można bez wielkich problemów omijać, więc nie pierdol.<bez HS pewnie byłoby trochę więcej haxów ze średnia wieku 11 lat>

Jak grałem ostatnio <jakieś 2 miechy temu?> było bardzo mało oszustów, kilka razy znalazł się ktoś kto 1 granatem all rozwalał, ale wielkim problemem jest opuszczenie gry?

Erverse 03-06-2009 15:11

Cytuj:

Rozśmieszasz mnie. W dupie byłeś, gówno widziałeś, więc się nie wypowiadaj.
"omfg get a life." co to ma wspólnego z tym, że turlanie, skakanie i takie tam NIBY nie ma znaczenia na oddawane strzały? ... omfg get a brain.
Chcesz realną grę? Uwierz mi, że mało kto by w takową grał. Leżałbyś na dachu 294 minut i czekał na cel, bądź robił inne nudne rzeczy. Strzelania zbyt dużo tam by nie było.

Puii 03-06-2009 15:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Erverse (Post 2557911)
Leżałbyś na dachu 294 minut i czekał na cel, bądź robił inne nudne rzeczy. Strzelania zbyt dużo tam by nie było.

To żeś dał porównanie..

wystarczy fotorealistyka i dobra fizyka w grze i reszta nie potrzebna..

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:18.