![]() |
gdzie sa.........
gdzie sa roty na fibuli i jaki klucz jest potrtezbny (jesli wogle jest potrzebny) no i oczywiscie jak go zdobyc [no spoling]
|
Nie wiem dlaczego ale ak sie wybieram na exp to wszędzie jest za dużo ludzi i sie nie da expic ;( NIech mi ktos podradzi gdzie lazic najlepij 22lvl z 30mlvl magiem.
|
Ja swoim sorcem expilem do 11lvl na trolach i zrobilem 16 mlvl a potem tylko na ghoust land i to mi sie wydaj bardzo fajny pomysl po duzo expa sie robi i malo hmm zchodzi bo ghul ma tylko 100hp a i jeszcze cos jusz nie dlugo ukazom sie moje skriny z rzycia mojego sorca i expienia na ghoust land :p :D :D :D :D :D :p :p :D :D :)
|
Dobrze tez sie expi na wschod od Venore --->podziemia glownie , tam sa roty i slimy :)
|
Cytuj:
Ja moim druidem (też mag:P) expie w hellgate ,przywołuje monka i rozwalam dsy ,a na małym lvlu (z resztą teraz też tak jest kiedy nie mam na runki)expie na rotwormach tam,fajny nawet exp...:) |
up: chcesz powiedziec ze monk radzil sobie z dsami?
|
Najlepiej idź na Rotwormy
Najlepiej idź na Rotwormy Orc Warior mnie zabił więc na Slime też sie nie wybieraj (dopiero w 15 lvl) Ale na Rotwormy wybierz się z HMM bo jak będzie więcej to urzyj bez wachania. Wiem bo doświadczyłem tego 4 Rotwormy mnie obtoczyły i zginolem. Nie idz na Slimy no chyba że życie Ci nie miłe :) . Jesli pójdziesz na Rotwormy to szybko zdobędziesz wyższy lvl i będziesz sie cieszył jak bys dostał :cup:
|
W podziemiach Carlin
W podziemiach Carlin tylko na slimy uwarzaj!! X(
|
Ja expie na 19lv na dwarfach i rotach ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:14. |