Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Farciasz
(Post 2557966)
Witam
Moje pytanie brzmi czy było dobrym pomysłem wprowadzenia kolejnego darmowego premium accaunt na 7 dni ??
|
Nie.
Cytuj:
(Post 2557966)
Dzisiaj pojawiła sie także info ze został przeprowadzony atak nomandów na ank !
ofc po tym jak zniesiono pacc ^^ <darmowy> Czy to sprawiedliwe ? ?
|
Jak najbardziej.
Cytuj:
(Post 2557966)
Moim skromnym zdanie premium dali za free tylko dlatego żeby zachęcić ludzi <tych ktorzy nie miali pacc> aby zaczeli kupowac premium
|
Stary, odkryłeś Amerykę! Wyobraź sobie, że Cipsoft to nie instytucja charytatywna litująca się co jakiś czas nad biednymi 12 latkami, którzy zmuszeni są latać w faccowskich wdziankach. Dostaniesz pacca na 7 dni, zdążysz wykupić promocję i czary, pobiegasz trochę po pacclandzie i na 80% po tym wszystkim szarpniesz się na jego przedłużenie. Zuoooo
Cytuj:
(Post 2557966)
Ofc atak nomandów też jest pewnego rodzaju zachętą do tego . To jest oczywiście moje zdanie.
|
Taaa.... kupisz pacca specjalnie po to, żeby pooglądać sobie porozrzucane ciała Nomadów w Ank pozabijanych z nudów przez hlvle?
Cytuj:
(Post 2557966)
Jeszcze jedno pytanie <tego dotyczny sonda> Czy chcielibyście aby daromwy pacc sie powtórzył ??
|
Cytuj:
(Post 2557966)
Moje pytanie brzmi czy było dobrym pomysłem wprowadzenia kolejnego darmowego premium accaunt na 7 dni ??
|
Ale to już było... po raz kolejny - nie.
Sry za ostrą krytykę, najwyraźniej znudziło mi się głaskanie ludzi po głowie :)
|