![]() |
Avager Tymczasowy
6/10 Aveger może być ale ten tymczasowy zmniejsza uniwersalność :P |
No, no =P Takiej popularności się nie spodziewałem. 100 odwiedzin w 9 minut 0.o
Dobo - 8/10 "Małe jest piękne" : p Proste i zrozumiałe. Poza tym tru ivul i budzi respekt : o Edit: Fag. 2 fast. xemmoe - 4/10 Taki jakiś..dziwny, jakby imię wielbłąda =P No, ale przynajmniej nie "ziomal666". |
7\10
Adaras ... coś jakby połączenia adama z darkiem O.o przynajmniej ja mam takie odczucie w sumie nice :) 4\10 Avager ... ok ... nice ... ale czemu Tymczasowy O.o I jeszcze to połączenie słów ang+pol na minus Poza tym ok w... 6\10 Tibiańczyk- hmm... :confused: no comment (mi sie to z niczym nie kojaży, a wam ?? :baby: ) Cytuj:
salata2005 - no co :confused: tak na mnie mówią, a 2005 bo bedzie new year 8o a ksywka od jarania, albo że mam głupi łeb jak sałata :confused: w każdym bądź razie ja jej nie wymyśliłem :baby: |
salata 2005 6/10
:D Smieszny, orginalny, LUBISZ SAŁATE? |
Hamel
6/10 + kojarzy sie z Homer |
Cytuj:
To jest mój mały offtopic: AVAGER NIC NIE ZNACZY PO ANGIELSKU (a jak tak to niewiedziałem..... najbliższe słowo to AVATAR a troche dalsze to AVANGER lub AVENGER - Mściciel o ile sie nie myle) a czyta sie mój nick tak: AWAGER TYMCZASOWY . (Tak jak pisze tak czytaj). Hamel: 5/10 duży minus bo to chyba od papierosów CAMEL, a ja papierosów nie na widze ! P.S. Teraz niemusicie komentować mojego nicka jak nie chcecie ! |
@Tibiańczyk
Popularne, nic wielkiego... zresztą chyba poprawnie pisze się Tibijczyk, ale ja tam dokładnie nie wiem. @down Nie dziwię Ci się, że nie rozumiesz, bo nie jest wzięte od jakiejś cechy lub czynności, tylko od mojego nazwiska, drugie imię mam też do tego podobne :P dopiero potem po powstaniu nicka zaczęliśmy go dopasowywać do różnych rzeczy :) |
zaraz walne edita
<EDIT> Linek: 9/10 +ciekawy..., orginalny, - nie rozumiem :P:P:P |
Cytuj:
Dlaczego? Bo dżołi to o ile sie nie myle imie wiec nie za bardzo jako nick pasuje :P Ale nei jest tak tragicznie... :p |
Uncle Warrior - 7/10
Fajny nick. Wujek Wojownik.. jakies takie.. fajne poprostu.. ;) Troche malo oryginalne (ile razy to ja juz widzialem xXx Warrior) |
Kajulec - 6/10
Przypomina "kojec", "kolec", zbyt spolszczone jak dla mnie ;) |
Raynold, niebywale mi sie kojarzy od Raymana. Byla kiedys taka gra na kompa w ktorej Rayman byl glownym bohaterem :> Maly ludek bez konczyn natomiast z wystrzalowa fryzurka jak Elvis ;> Mam nadzieje, ze tak Raynold na rl nie wyglada...
|
Cytuj:
+ Krótkie i łatwe do zapamiętania + nie obraźliwe, oraz oryginalne - praktycznie żadnych nie widzę, może taki...dziwny, wole nie dochodzić pochodzenia;p |
Dr.Unknown.
Kojarzy mi sie troche z Dromem i oglnie jakos tak namnorzylo sie tych doktorkow ;) 7/10 |
Gewof
8/10 orginalne "dość" kojaży mi się z imieniem maga |
Cytuj:
Kojarzy mi sie z Colin McRae na kompa ;) I dosc popularnym angielskim imieniem. Niezbyt oryginalne ;) |
@Nekromanta
8/10 +za to ze lubisz nekromancje maly '-' za to ze jestes nekrofilem (nie bede mowil co ty robisz z biednym forgehem ;]) |
Walrock - 4/10 . Niby do serca przyłóż, a kłuje ;)
ad. 10/10 dla Doba - wazelina mode on? Ja bym więcej jak 4/10 nie dał ^_____^ . |
hoomik...
takie humikowate 5/10 WalRock... nie wiem czemu ale strasznie mi poprawił humooorrrrrrrr :D WalWszystko:) 8/10 |
Matek Uciekado... hmm...
3/10 + azjatycki akcent (drugi człon nicka) + trochę Polskiego (Matek to chyba zdrobnienie od Mateusz) + oryginalny - trochę śmieszny kontrast tych dwóch rzeczy |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:44. |