![]() |
Cytuj:
http://www.cdaction.pl/news-6459/now...-w-drodze.html Także w portalu: http://www.techno.gildia.pl/news/2009/06/ps3-slim |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie jest wcale powiedziane, że jeśli wyjdzie Ps3 slim, to wszyscy od razu przestaną kupować starą wersję. Jeśli takie coś by się działo, to PSP Go! też nie zostałoby pokazane, ponieważ mogłoby zaniżyć sprzedaż PSP xP @down Te "wiarygodne źródła" to niby serwis internetowy? Już nie raz takie serwisy wypuszczały na swoich łamach informacje o PS3 Slimie i to od bardzo dawna. Co ma do rzeczy? To ma do rzeczy, że Sony pokazałoby nowy model na targach, czego nie uczyniło. Dodatkowo mówisz, że "wprowadzą Slim z wyższą ceną". Pomyłka? Miało być "niższą"? Bo jeśli nie, to mówisz bzdury. Sony powinno obniżyć cenę swojej konsoli o 100$, a nie ją jeszcze podwyższać. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Oczywiście w same nowości tak nie pograsz, ale jechać na 4-6 miesięcznych grach można bez problemu. Tymbardziej że jest już na rynku na tyle długo, że ma niezłą baze dobrych gier. Co do tematu - zależy, czy wolisz grać w domu na ps2 cz w "ruchu" na psp, niemniej i tak polecam psp, fajna rzecz. (A, tak btw, miałem ps2, teraz mam psp (od jakiegoś półtora roku?) i zdecydownie bardziej pasuje mi psp) |
|
Miałem to i to ale bardziej byłm zadowolony z PS2 a jak bys mogł to kup se xboxa jest znacznie lepszy+gry jakie na niego wychodza
|
Cytuj:
Cytuj:
|
PSP ma tylko dwa plusy - jest przenośnia i bardziej szpanerska od PS2.
Jeśli nie zależy Ci na którymś z tych powodów, kupuj PS2. Tańsze gry (nawet od PC), wygodniejsze sterowanie od PSP, trudniej zgubisz, zniszczysz niż PSP itd. |
Witam. Sam jestem posiadaczem przerobionej konsoli PSP, naprawde, nie polecam jej. Lepiej dozbierac te pienadze na PS3 lub Xboxa, ta mala konsolka NAPRAWDE szybko sie nudzi. Tak naprawde, to uzyteczna jest tylko do szpanu. Przeszedlem 2 gry (Killzone: Liberation i Daxter - 2 absolutne hity) w ~miesiac, poltora. To naprawde malo, potem sciagnalem jeszcze pare gier, ktore tez szybko przeszdlem.
|
@Wrzucający na NDS
Seria Pokemon jest bardzo fajna. Wiele różni ją od serii anime/mangi, nie masz o niczym pojęcia (ja np. znam tylko "te pierwsze" Poki)... Grafika lepsza niż w Tibii. Niestety, potrafi nudzić :< @Down A co powiesz o GTA: China Town? |
Cytuj:
|
PSP ponieważ jest już hackable,i możesz grać w piraty..
|
Playstation 2 ma o wiele więcej godnych uwagi gier niż PSP, jest do tego tańsze i ma o wiele tańsze gry. Jeśli nie będziesz grać dużo poza domem, to nie ma nad czym się zastanawiać.
|
Polecam PS2 na nią wychodzą piękne RPGi przy których można spędzić setki godzin. PSP również mam, ale to nie to samo;)
|
PS2 (dużo znaczkóf)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:36. |