Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   [Inne] "Nieogary z PvP" (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=214999)

Maxu50 09-06-2009 15:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez caveki (Post 2562871)
Grałem :*, Wystarczy nie być debilem i nie dać się strapować, albo po prostu leczyć się w trapie o.0

@leon
To, że w tej bajce były smoki to wiemy, ale czy były też duże pająki?

Wpada Ci 5 osob na poi/inqu service, ubijaja zydow, ktorzy chca kesz spowrotem, Ty wastujesz supliesy, albo jeszcze lepiej - te 5 osob zabija Ciebie. Nie da sie zyc bezkarnie na n-pvp, chyba ze jest sie az takim idiota, ze ludziom szkoda czasu.

caveki 09-06-2009 15:46

Ale do tego inq lvl dobijesz bocąc na shitach lub expiąc na shitach xd, a na pvp wszędzie cie znajdą :)

Leon666 09-06-2009 16:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez caveki (Post 2562871)
@leon
To, że w tej bajce były smoki to wiemy, ale czy były też duże pająki?

Byly smoki, pajaki, nietoperze i zyrafy. Przeczytales taki tekst na forum i myslisz, ze swiecisz? ;d Daruj sobie takie pierdo.... i wymysl cos wlasnego. ;*

up
Niech sobie bije lvl na shitach. Dla niego to zadna przyjemnosc, a ja i tak go znajde. :]

Maxu50 09-06-2009 17:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez caveki (Post 2562946)
Ale do tego inq lvl dobijesz bocąc na shitach lub expiąc na shitach xd, a na pvp wszędzie cie znajdą :)

Chodzilo mi o h lvli organizujacych inq service, ktorzy przypuscmy kozaczyli i niby nie zostana za to ukarani. Owszem zostana.

Vasth 10-06-2009 00:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Leon666 (Post 2563001)
Byly smoki, pajaki, nietoperze i zyrafy. Przeczytales taki tekst na forum i myslisz, ze swiecisz? ;d Daruj sobie takie pierdo.... i wymysl cos wlasnego. ;*

up
Niech sobie bije lvl na shitach. Dla niego to zadna przyjemnosc, a ja i tak go znajde. :]

Masz 100% racje! Powojujesz tym swoim 50 paladynem nie ma co : ].

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maxu50 (Post 2563113)
Chodzilo mi o h lvli organizujacych inq service, ktorzy przypuscmy kozaczyli i niby nie zostana za to ukarani. Owszem zostana.

i wlasnie przez takich graczy jak ty na serverze non pvp panuje stereotyp ze non pvp to 90% nooby. Lurowanie i na sile bawienie sie w killera na serverze gdzie pvp zostalo wylaczone to dopiero zalosne.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Leon666 (Post 2562840)
90 % osob na non-pvp to nooby? To ja sie pytam skad to wiesz? Znasz kazda z osobna z rl czy poprostu masz taka opinie, bo grales miesiac na takowym serwerze? Ktos kiedys rzucil temat "non-pvp didnt happend" i juz jak malpy wszystko powtarzacie, bo nie wolno przeciez odstawac od innych. Ja powiem, ze 89 % graczy z pvp to nooby, bo co rusz mnie ktos zabija... I co? Udowodnij swoje stanowisko...

Expilem caly tydzien na dragach w veno na guardii. Spotykalem mase graczy 100+. Zaden nawet nie tknal mojego draga. Na serverze pvp expilem przez 2 dni, bo dluzej nie wytrzymalem. Co rusz jakis wyzszy lvl zabijal bezkarnie moje dragi. Wiec? Podobno pvp sa takie słłłłłittt? : /

Wychodzi na to ze poszedles na swiat non pvp bo poprostu na pvp nie dawales sobie rady : ( przykro. Na non pvp nie martw sie dobijesz wysoki lvl i bedziesz juz mogl 'karac' (lurowac). W ogole opcja iz na veno d lair expi wiecej niz dwie osoby jest niezle porabana. I co zabijales sobie jednego draga na 10 minut? (az jednego bo przeciez inni h lvl pozwalali Ci dokonczyc).

Maver 10-06-2009 01:25

Nie sądzicie, że rozmowy na temat ilości noobow na serwerach są bezsensowne? Każdy ma jakieś swoje doświadczenia z różnymi graczami. Dla niektórych będą to nooby lurujące moby, a dla innych osoba, z którą da się normalnie porozmawiać, taka która gra dla klimatu nonpvp. Na pvp większe znaczenie ma to kogo znasz.

Leon666 10-06-2009 09:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vasth (Post 2563577)
Masz 100% racje! Powojujesz tym swoim 50 paladynem nie ma co : ].

i wlasnie przez takich graczy jak ty na serverze non pvp panuje stereotyp ze non pvp to 90% nooby. Lurowanie i na sile bawienie sie w killera na serverze gdzie pvp zostalo wylaczone to dopiero zalosne.

Wychodzi na to ze poszedles na swiat non pvp bo poprostu na pvp nie dawales sobie rady : ( przykro. Na non pvp nie martw sie dobijesz wysoki lvl i bedziesz juz mogl 'karac' (lurowac). W ogole opcja iz na veno d lair expi wiecej niz dwie osoby jest niezle porabana. I co zabijales sobie jednego draga na 10 minut? (az jednego bo przeciez inni h lvl pozwalali Ci dokonczyc).

Widze, ze nie do konca mnie zrozumiales. Przykro. : (

@Up
W 100 % sie zgadzam.

Vasth 11-06-2009 00:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Leon666 (Post 2563732)
Widze, ze nie do konca mnie zrozumiales. Przykro. : (

@Up
W 100 % sie zgadzam.

W 100% sie z nim zgadzasz a ze mna nie? To jest wlasnie tresc ktora chce od kilku dni Ci przekazac. I zrozumialem twoj post na tyle na ile dales rade go wypocic. Cze.

maszter321 12-06-2009 09:25

Nie ma co gadac bo dzieciaczki ktore graja na npvp bo taka jest prawda ze sie boja pasc i boja sie hunta a to przeciez tylko gra to beda bronily npvp ..taka jest prawda i sie z tym pogodzcie npvp jest do dupy...a takei pierdolenie : " my ubijamy na npvp w trapie i jestesmy kozaki" - to jest po prostu smeiszne, ale z ost zapowiedzi to pvp i tak maja zjebac

Maxu50 12-06-2009 10:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez maszter321 (Post 2565499)
Nie ma co gadac bo dzieciaczki ktore graja na npvp bo taka jest prawda ze sie boja pasc i boja sie hunta a to przeciez tylko gra to beda bronily npvp ..taka jest prawda i sie z tym pogodzcie npvp jest do dupy...a takei pierdolenie : " my ubijamy na npvp w trapie i jestesmy kozaki" - to jest po prostu smeiszne, ale z ost zapowiedzi to pvp i tak maja zjebac

Ta dzieciaczki... skladnia tego posta pokazales jaki jestes dorosly. Trzeba go czytac 10 razy zeby zrozumiec. Nie rozumiem co jest smiesznego w ubijaniu w trapie na npvp... nie grales zapewne na npvp, a jak grales to wbiles 20 lvl i pierdolisz, ze jest do dupy. Ten temat walkowany jest od dobrych kilku tygodni, a gadanie, ze ktos gra na npvp bo boi sie dupy jest bezsensowne bo w tym momencie sam przeczysz swojej wypowiedzi, bo skoro dobrze wiesz, ze ludzie na npvp ubijaja w trapach, to grajac na npvp ryzykujesz deada tak samo jak na pvp. Gdzie jest sens pisania, ze ktos sie boi o hunta? Zastanow sie, zanim cos napiszesz.

Miszczu 12-06-2009 22:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maxu50 (Post 2565555)
Ta dzieciaczki... skladnia tego posta pokazales jaki jestes dorosly. Trzeba go czytac 10 razy zeby zrozumiec. Nie rozumiem co jest smiesznego w ubijaniu w trapie na npvp... nie grales zapewne na npvp, a jak grales to wbiles 20 lvl i pierdolisz, ze jest do dupy. Ten temat walkowany jest od dobrych kilku tygodni, a gadanie, ze ktos gra na npvp bo boi sie dupy jest bezsensowne bo w tym momencie sam przeczysz swojej wypowiedzi, bo skoro dobrze wiesz, ze ludzie na npvp ubijaja w trapach, to grajac na npvp ryzykujesz deada tak samo jak na pvp. Gdzie jest sens pisania, ze ktos sie boi o hunta? Zastanow sie, zanim cos napiszesz.

Bez jaj ,że dla Ciebie hunt na pvp i no-pvp to jest jedno i to samo. Mówisz jak typowy high lvl z no-pvp który po wbiciu wysokiego lvla doszedł do wniosku ,że tak naprawde nie ma na serwerze większego znaczenia.Jest po prostu kolejnym 200 lvlem w highscores i tyle.I o to tutaj chodzi ,po prostu dla mnie nie możesz pogodzic się z faktem ,że może na Ciebie naflugac 20 lvl i dalej spokojnie grac a ty nie jestes w stanie mu nic zrobic.Nie jesteś w stanie przekonac kogokolwiek z pvp ,że serwery no-pvp są równe pvp.Zresztą po nadchodzącym upie i tak będzie to pewnie bez większego znaczenia.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:10.