Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Więź życia. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=215176)

Pan i Wladca 13-06-2009 15:20

A mnie się tam drzewka podobają, takie do tych z Clannada podobne ;).

Kojotes 13-06-2009 16:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wylansowany (Post 2566713)
Dlatego Cip Soft próbuje pomóc nam w odbudowaniu klimatu (to nie tworzy klimat - tylko gracze, na upartego można się nieźle bawić w pasjansie), z czego powinniśmy się cieszyć.

Powiedz mi więc, jak na odbudowę klimatu wpłynęło wprowadzenie "happy hour" i exp countera w spring patchu? To jest zdecydowany krok przeciw jakiemukolwiek klimaceniu.

A pacc? Czy czytając taką linijkę od x lat wygłaszaną przez NPCa w grze MMO"RPG", ciągle uważasz, że wprowadzenie infantylnych eventów dla dzieci a'la The Sims choć trochę odbuduje klimat? :

Captain Fearless: I'm sorry, but you need a premium account in order to travel onboard our ships.

CipSoft jest po prostu niekonsekwentny, a w niekonsekwencji nieudolny.

Bananowy_Korniszon 13-06-2009 17:12

Podpisuję się wszystkimi kończynami pod postem Kojotesa.
CipSoftowi zależy tylko i wyłącznie na kasie, na niczym więcej.

piternet 13-06-2009 17:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bananowy_Korniszon (Post 2566890)
Podpisuję się wszystkimi kończynami pod postem Kojotesa.
CipSoftowi zależy tylko i wyłącznie na kasie, na niczym więcej.

A na czym ma im zależeć? Biznes to biznes, każdy chce zarobić jak najwięcej. A Tibia to grą MMORPG przestała być już dawno, teraz to zwykła gra MMO, gdzie widnieją jedynie pozostałości po RPG. Zresztą, na dzisiejszym rynku gier internetowych, które klasyfikują się jako MMORPG nie tylko w Tibii wymarł klimat RPG. Nie mówię o grach typu Metin, w których tego nigdy nie było.

Przestańcie wreszcie narzekać! Świat się zmienia, ludzie się zmieniają, Tibia też.

Frezko 13-06-2009 17:36

Czy ty Adamie Super Wojowniku bierzesz sobie Bartka Wsciekle Zielsko za męża. A więc zostajecie mężem i mężem możecie się pocałowac i pojedziecie w bajeczną podróż poślubną na wyspę czerwonej wiśni.

@ Gejostwo w tibi w sumie co ten cipsoft nie wymyśli może chce zarobic więcej kasy i chce sprowadzic gejów do tibi albo pokazac że mają inne poglądy seksualne.

@ Dzieci obucie się tu nie ma za grosz klimatu RPG więcej tam simsów i pokemonów niż RPG

Gangheroni 13-06-2009 18:29

Nie porównujcie dwóch różnych gier. Simsy i Tibie to dwie zupełnie inne gry. Super wyglądają ale czy są na pacc? czy na facc? bo nie chce mi się znowu pacca na moją druidkę kupowac!

J0hny 13-06-2009 18:30

niezle.. czekam na zimowy update, bo może będę mógł sobie zrobić dziecko w Tibii ;|

wydaje mi się, że ten outfit będzie widać tylko przez określony czas ;p
np po zakonczeniu ceremoni albo po "miesiacu miodowym" zniknie.
Wniosek stąd, że outfit ma być "spakowany"

CytrynowySorbet 13-06-2009 18:37

Pytanie do tych, co mają domek - można już kupywać kibel i lodówkę?

piternet 13-06-2009 18:39

@2x up
CM Ogrey pisał, że outfit będzie cały czas, nie zniknie po miesiącu miodowym, nic takiego.
@3x up
Ślub będzie także dla FACC, outfit również. Na 1 stronie wszystko masz, streściłem tam oficjalną wypowiedź Ogrey'a odpowiadającego na nurtujące graczy na tibia.com pytania.

zaxisss 13-06-2009 18:43

Warto się ożenić dla samego outa :P

Micros 13-06-2009 19:45

Outffit dla męża jest wypasiony ale, zawsze jest jakies ale...

Jak już inni przedemną wspomnieli, Tibia już całkowicie traci klimat RPG,ale cóż MY na to poradzimy? Możemy przestać albo pogodzić się z następującymi zmianami.Cóż mi sie podoba tylko ,że będzie new outffit dla facc.

P.S. Nie wiem jak wy ale po każdym upie mi się "płakać'' chce ,bo moja stara dobra tibia od 7.6 tak bardzo się zmieniła(na gorsze). To jest moje zdanie.
P.P.S Proszę też CipSoft ,żeby nie robili więcej zmian.Ale gdzie oni maja moje zdanie?Sami sobie odpowiedzcie.

Trang Oul 13-06-2009 20:07

Do ślubów nic nie mam, ale nie ma to jak wprowadzenie rozwodów i gejostwa/lesbijstwa...X(

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Micros (Post 2567021)
Jak już inni przedemną wspomnieli, Tibia już całkowicie traci klimat RPG,

Dlaczego? Wreszcie jakiś teaser dla fanów RPG, a nie tylko expowisko, potwory, broń, zaklęcia...

Thalos 13-06-2009 20:21

Za rok będziemy mogli swoje gospodarstwo mieć co nie ? a za jakieś 5-6 lat będą ciągniki i kombajny :D :D już na niektórych ots'ach jest ciekawiej... :D

Refii 13-06-2009 21:09

bardzo dobry pomysl z tym ślubem :p. Rouzmaicenie gry itp. Do tych którzy to potępiją: według mnie wyolbrzymiacie cale zamieszanie np. za 10 lat to ursusami bedziemy jeźdzć :confused: (nigdy takiego nie będzie :baby:). a to że nooby będą chcę się orzenić to nie nasz problem po 1 miesiącu znudzi im się to :]

ok to nara mam nadzieje że przemyślicie to jeszcze raz

Trol'Trol 13-06-2009 21:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez piternet (Post 2566902)
A na czym ma im zależeć? Biznes to biznes, każdy chce zarobić jak najwięcej. A Tibia to grą MMORPG przestała być już dawno, teraz to zwykła gra MMO, gdzie widnieją jedynie pozostałości po RPG. Zresztą, na dzisiejszym rynku gier internetowych, które klasyfikują się jako MMORPG nie tylko w Tibii wymarł klimat RPG. Nie mówię o grach typu Metin, w których tego nigdy nie było.

Przestańcie wreszcie narzekać! Świat się zmienia, ludzie się zmieniają, Tibia też.

dokladnie wszytko sie zmienia nie placzcie tak z ta tibia 7,6 wtedy zaaczynaliscie grac i najlepiej wpominacie te czasy

btw ten slub glupi pomysl xd

Erhion 13-06-2009 21:14

Boże...

Get a life.

Bananowy_Korniszon 13-06-2009 21:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez piternet (Post 2566902)
A na czym ma im zależeć? Biznes to biznes, każdy chce zarobić jak najwięcej.

Tylko że w biznesie gier można też się zatroszczyć o zadowolenie swoich graczy i to, żeby gra rzeczywiście była dobra, a nie tylko o to, żeby ściągnąć jak najwięcej kasy.

BoboFrents 13-06-2009 21:46

Hahhaha zrobie se noob konto babe i poprosze koelgi zeby sie wlogowal na chwile wezmiemy slob pozniej delete chara i outfit mam :)

Micros 13-06-2009 23:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Trang Oul (Post 2567047)
Do ślubów nic nie mam, ale nie ma to jak wprowadzenie rozwodów i gejostwa/lesbijstwa...X(

Dlaczego? Wreszcie jakiś teaser dla fanów RPG, a nie tylko expowisko, potwory, broń, zaklęcia...

no tak , ale mogliby jakieś bardziej no "tibijskie" teasery wprowadzić bo w tym upie można się żenić,a w nastenpnym? ruchać i mieć malutkiego druida o imieniu Druid Sweetasne Dziecko xxx i xxx? I tak jak kolega nam powiedział up.Teraz wszyscy bedą robić nowe chary/konta dla outfitu?

Trol'Trol 13-06-2009 23:26

co ci przeszkada ze nobki beda sie cieszyc jakims pedalskim outfitem ?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:06.