![]() |
Cytuj:
Ale coz pewnie tego wam brakowalo, wkoncu liczebnosc na azurze wzrosla do 5-set, wiec czas wrocic do starej dobrej 2-setki. Mam nadzieje, ze teraz jest super extra git. |
Bayter i Esfares u boku Marjana;]
|
Cytuj:
Ladnie tam ogolnie teraz macie na vent. Co trzecia osoba z Wanted pisze mi ten sam tekst "zrobiliscie z Azury jeden wielki smietnik". Jednak powiem Wam, a raczej tym ,ktorzy nie sa zbyt bystrzy zeby na to wpasc, iz ten smietnik powinien sie zakonczyc w przeciagu tygodnia:] Przynajmiej z naszej strony, bo w koncu to nie my werbujemy byle kogo :( |
Cytuj:
|
Edited post.
|
Cytuj:
Już Ty nie bądz takim optymistą 8o |
heh, ale dziwna sytuacja Wanted vs Wanted 2 i swoje jeszcze Ravens czy jak oni tam coś kombinują no i 3a pamiętać o Xajakim- D9 (ciekawe gdzie dołączy), co jak co ale teraz 3mam kciuki za Wanted bo liczę ze wywala z Azury sheriona - zlodzieja,naciagacza,kłamce,oszusta,cwaniaka,kombi natora.... oczywiście nie ubliżając mu XD
@Sirkiks nie udawaj ze się tak martwisz o Azure, pewnie już zacierasz ręce na myśl bycia głównym blokerem Azury (bossy itp) ;) PS. ciekawe jak będą wyglądać wojny po wprowadzeniu updatu |
Jacek to nie rozejantuzjamowany tibijski kid jak np. tegax, wie co mowi. Proponuje sie wstrzymac z komentowaniem az sie cos ruszy, narazie chaos.
|
Tak, chaos, i głównie dzięki tysiącom teorii takich ludzi, którzy nie mają pojęcia o sytuacji "na górze".
Co będzie to będzie, o nas się nie martwcie. |
Szykuje sie ciekawa wojna, nie przekresłabym z góry szans Marjolii,ale czas pokaże.
Z niecierpliwoscią czekam na camy :D |
Nie powiem ale ciekawie bedzie sie ogladac osoby ktore razem ze soba byly w gildii. Ale za kim jestem to trudno powiedziec bo tu i tu sa osoby ktore sa dla mnie w porzadku wiec wszystko sie okaze :p
|
Cytuj:
|
Wiecie moze jakie gildie do kogo dojdą?;>
Czy jeszcze nic niewiadomo? |
Cytuj:
Ułatwie ci życie... tibia.com i wszystko jasne ;) jak to fajnie czasem pomyśleć,nie? |
Masz napisane na forum tibia.com, ze nasza gildia z zadna inna nie jest zwiazana. Wszyscy ludzie, ktorzy sa z nami, sa u nas w gildii. Nie bierzemy nikogo, nie robimy lapanek.
Mozecie byc spokojni o nas, napewno bedzie troche walki. Kazdy z nas mial jakies powody zeby odejsc, i nie bylo to robione "4 fun" jak to mowi Urban z Drazem. Czas pokaze, czy faktycznie jestesmy tak chujowi, jak nas oceniacie. ; ] /Wójcik. |
Dziekuje za info :)
|
HEH znów ciekawie bedzie na serwie :P Ciekaw jestem tylko jak ta wojna bedzie wygladala po upie
|
Cytuj:
A ravens napewno i tak do wojny sie wpierdzieli :) wzieli nawet pate i avandona :D Ciekawwe co leifmaa wykombinuje ;] |
A czy guildia forgotten legion ma jakis udzial w wojnie?
|
My nie potrzebujemy narazie nikogo, nie wiem jak wantedo..;d
/Wójcik |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:10. |