Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   [Inne] Anhi (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=215642)

Tahitope 18-06-2009 20:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Leon666 (Post 2571786)
A wpadles na pomysl, ze moze tego questa robili we 2? Jeden obslugiwal myszke, a drugi hotkeye. ;* Aa i trzeci nimi kierowal mowiac co maja robic. ;*

a czwarty siedzial pod biurkiem i wspomagal kazdego "fizycznie"?
a i w 00:05:28 to chyba musial miec 2 myszki zeby zalozyc w tej samej chwili elven amuleta i might ringa =D;DDDDDD:cup::cup::cup::cup::cup::cup: spoko kazdy lubi robic anni w 3 =D
a tak na serio to nie oklamuj sam siebie dobrze wiemy ze sobie dopomogl botkiem :D

Juzefek 18-06-2009 21:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tahitope (Post 2571762)
a Ty daj dowod ze nie uzywal skoro tak go bronisz ;*. Uh, Sd, Gmp, Might ring, elven amulet ta spoko kazdy jest w stanie zakladac mighty i elveny sekunde po ich skonczeniu sie :) napewno trzymal juz myszka czekajac tylko az zniknie zeby zalozyc nowy a na hp i mane to mu chyba koledzy patrzeli i mowili kiedy co uzywac :cup::cup::cup::cup:

Wiesz co? Ja jak siedzę przed monitorem tak, jak teraz, czyli jakieś 70 cm od monitora (środek monitora na poziomie wzroku) to bez problemu widzę ile mam hp w Tibii i sądzę, że nie miałbym problemów z włożeniem amuletu/ringa (tak, wiem, że jest niemożliwe włożyć 1 sek po zniknięciu. Nawet jeśli trzymasz przygotowane).

ciunki 18-06-2009 21:50

Hehe skubany, miał farta.

Leon666 18-06-2009 22:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tahitope (Post 2571791)
a czwarty siedzial pod biurkiem i wspomagal kazdego "fizycznie"?
a i w 00:05:28 to chyba musial miec 2 myszki zeby zalozyc w tej samej chwili elven amuleta i might ringa =D;DDDDDD:cup::cup::cup::cup::cup::cup: spoko kazdy lubi robic anni w 3 =D
a tak na serio to nie oklamuj sam siebie dobrze wiemy ze sobie dopomogl botkiem :D

Jezuu to moze mial 2 myszki i robili to w 4? Skoncz pieprzyc w kolko o tym bocie. Nawet jesli to hu. Cie to powinno interesowac.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Uzik3000 (Post 2571790)
Kiedyś widziałem taki filmik na youtubie, tylko teraz znaleść nie mogłem, robili to identycznie jak napisałeś... może to ty? : o

Nie, raczej nie. ;P

Tristo 18-06-2009 23:10

fart i kropa

Tahitope 18-06-2009 23:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Leon666 (Post 2571985)
Jezuu to moze mial 2 myszki i robili to w 4? Skoncz pieprzyc w kolko o tym bocie. Nawet jesli to hu. Cie to powinno interesowac.

Nie, raczej nie. ;P

no wlasnie, a chu* Cie to interesuje ze tak go bronisz? proste ma bota i przestan go bronic ;*:cup::cup::cup:

Nintendo64 22-06-2009 16:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skylanek_95 (Post 2575333)
Wkur*iają mnie ludzie, którzy mówią, że typek miał bota i chuj. "bota miał i koniec lol bot rotfl bot hehe ale bot" żal mi takich ludzi

a mnei w*****aja 13 letnie dzieciaki na forum tibi ktore mysla ze wiedza wszystko a gowno wiedza ;)

ewidentnie widac ze typ ma bota no ale nie,na tym forum on bedzie juz jak be ast ktory tez byl zjebem a wszyscy sie nim jarali jakie on ma boskie pvp XDDDDD
szkoda mi tego forum,coraz bardziej

Tahitope 22-06-2009 16:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skylanek_95 (Post 2575333)
Wkur*iają mnie ludzie, którzy mówią, że typek miał bota i chuj. "bota miał i koniec lol bot rotfl bot hehe ale bot" żal mi takich ludzi :| ile razy lece na ob i uda mi się wyjść cało z akcji tak odrazu mam spam "nice bot mate" a z ręką na sercu moge przyznać, że NIGDY NIE MIAŁEM BOTA! wierzcie albo nie... tak samo jest z tym filmem, być może koleś jest ogarnięty i ogarnia całą sytuacje na lajcie? dla niektórych to jest nie do pomyślenia ale cóż.

ok ok ok ok ok ok PSOKOOOOOO OK ok tez umiesz zakladac might ringa i elven amuleta jednoczesnie? ok wierze spoko nie nie tlumacz sie ja tez umiem ;/

@Nintendo64
DAJ KAMIENIAAAAAAAAAAA

Barbar 22-06-2009 17:35

Dobrze skonfigurowal, brawa dla niego. Ja bym tak nie umial. Podeslijcie mi te skrypty na pw ;P

Maciekxd 23-06-2009 08:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miszczu (Post 2571599)
Ludzie jak mogliście myślec ,że autorem filmiku jest ten kto założył ten temat.Wyjaśnienią są 3 :
1)Wszyscy podczas oglądania tego byliście pod wpływem ,,czegoś"
2)Głeboko wierzycie w inteligencje przedstawicieli naszej społeczności ,że byliby w stanie mówic po hiszpańsku/portugalsku (nie wiem dokładnie)
3)Jesteście idiotami.
Jednak to Polska ,więc jakoś najbardziej jestem w stanie uwierzyc w to 1 .

Signed.
Anyway gratz for him;P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:01.