![]() |
Poprawny zapis JoeMonsterowy to 'DOAJ KOEAMIENJA!'
|
Zauważyliści te "zgranie" zespołu? Zawsze w tą samą stronę są wszycy odwróceni.
|
A Ruch Kur** A Ruch Kur**A Ruch Kur**
Piast i Ruch pedałów dwóch Młoda Torca Fake gupi i 3/10 |
Takie tematy to świetny powód do bluzgania się nawzajem - niby - kibiców, gz.
|
Funny :D 7/10 Coś pomysłowegoB) Osobiście jestem kibicem Wks :D
|
Zrób Lechia - Arka ze zwycięstwem dla lechii to ok.
|
fajnie że znalazłeś to boisko i korzystasz z niego bez mojego pozwolenia
|
Cytuj:
@topic sry ze nie dodaje drugiej polowy... nie mialem dostepu do komputera przez ten czas (tzn nie bylem dlugo, poza tym nie mialem neta ;o) |
Ostatni obrazek rox ^^
|
Już niedługo będą dogrywki ;p (będzie śmiechowo xd)
|
Fajne <znaczki>.
|
Żałosny jest ten fake...
Po 1. Atak Klonów... Jesteś lepszy w tym fachu niż Hodowcy z planety Kamino... Po 2. Linie te białe niezbyt wyglądają jak linie narysowane kredą, czy czym tam oni to robią... Po 3. Skoro jesteś na tyle słaby i nie umiesz outów kolorować to mogłeś jakieś z arsenału zapożyczyć, nie nie usprawiedliwi takich gównianych niebieskich ludzików... Po 4. Robienie fake'ów o piłce nożnej = Gadanie na temat School Days w temacie Manga&Anime = FlameWar... Po 5. Nie lubię piłki nożnej... Tak na zachętę 0/10... |
Cytuj:
Po 1. Masz racje... Po 2. To niby jak chcesz to zrobić? Po 3. Lech ma niebieskie stroje, a w arsenale ni było takich... Po za tym nie mam programu do pokolorowania... Po 4. Nic nie napiszę. Po 5. Skoro nie lubisz piłki nożnej to po co tu zaglądasz "musku"? |
Oł je! Oł je! A lech i legia nie kąpią się!
|
@Arashel
Atak klonów mówisz? W piłce nożnej już tak jest, że dana drużyna gra w tych samych strojach. |
Dobra, nie kłóćcie się...
|
Cytuj:
I mogę z ręką na sercu stwierdzić że wszyscy kibice i piłkarze nie mają tego samego ubioru ani tego samego koloru włosów ani tej samej fryzury... Cytuj:
Wybacz ale ten fake wygląda dla mnie jak marna prowokacja, starań to tu za wiele nie widzę... |
Cytuj:
Cytuj:
|
Podoba mi się tylko ostatni obrazek.
Szczerze mówiąc mam gdzieś wynik meczu. 1/10 Za zrobienie w ogóle czegoś |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:49. |