![]() |
cipowie chyba sciagaja wszystko z podkarpackiego bo juz zima bedzie full ots z tibi..
zal az jak sie patrzy teraz a 5 lat temu,jak mozna spierdolic fajna gre |
Czytałem to samo na angielskiej stronie i albo mi się zdaje albo była tam wzmianka o czymś jak 2x hity od potworków ale tez 2x loot z nich, sam nie wiem jak ktoś wie coś na ten temat to prosze odpowiedzieć na ten post. Z góry dzięki, POZRDO TIBIJCZYCY :)
|
Cytuj:
Cytuj:
Jaki jest sens tłumaczenia na odwal tylko po to, żeby być pierwszym? |
Cytuj:
Cytuj:
Taka moda? Jakby się dało - niech kto inny tłumaczy newsy. Mogą się pojawić troszeczkę później. Ważne, że są w nim dobre info. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
no wreszcie coś co mi się podoba amulety to bd dobry pomysł ;d
co do serverów to słysze ploty ze maja być chodź szczerze w nie wątpie bo zawsze są ploty o servach przy upadatach... ;p |
Nie rozumiem was ludzie. Nius wychodzi z opóźnieniem 5 (lub więcej) godzin - jest źle, bo za wolno. Nius wychodzi w godzinę - jest źle, bo jest... źle. Zdecydujcie się jak wolicie.
|
Cytuj:
|
Najlepiej by było rozumieć to, co jest na oficjalnej stronie, a nie czekać na tłumaczenia... Z jakichś specjalnie trudnych słów to chyba tylko "robust" wystąpiło, ale to tylko jedno słowo do sprawdzenia w słowniku....
Dziękuję za sprostowanie informacji w newsie ;) |
Czy mógłby ktoś wreszcie poprawić z 'nr.' na 'nr'? : P
Od kiedy piszemy np. 'nr. 5'? Po nr nie ma kropki! |
no niby wszystko okej ale te scyzore dalej mnie nie przekonuja ;p
|
Jedno zdanie:
I'v got bad feeling about this, że tak pozwolę sobie zacytować... |
Plecaki bardzo fajnie
Teraz z blessami i amuletami bedzie o wiele lepiej sie grac Po co komu nowe serwy? wchodze na tibia.com patrze ile ludzi na serwach siedzi niemiecki serw 92 osoby iny 112 osob wiec nie bedzie nowych serwow mapewno 99% jestem pewny ten news ma umnie + |
Zdaje mi sie czy foxa i demodrasa przenosza z facc areny na pacc arene xd ?
|
Cipsoft trochę za daleko się posunął, jeśli chodzi o te nowe monstery... czy oni to robili na kacu po parapetówie, czy może na siłę? No ok, ale wapiryczne...świnie? Zabójcze królicki? Trochę nie na miejscu, moim zdaniem. Co do całości, to spodobało mi się to, że odświeżyli niektóre miasta i tereny. Plecaki w ogóle nie potrzebne, ja się z tego powodu tak nie cieszę.
Btw. kiedyś, teasery czytałem z zachwytem, z radością ale teraz po prostu nowości o update czytałem z totalnym znudzeniem. Tym razem - trochę im nie wyszło. |
jakby jeszcze rogaty lis pojawiał się w MINTWALLIN to łooooo
|
Cytuj:
Cytuj:
@Topic Ten pierwszy obrazek bardziej mi przypomina chomika z rogami a co do świń wampirów o zal trza byc nie zwykle głupim że by w to teraz grac. |
Cytuj:
|
wszystko pieknie, ladnie. jak sie komus nie podoba to morda w kubel frajerzy
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:19. |