Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Serwery wyłączone. Aktualizacja Tibii. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=216660)

Erhion 01-07-2009 17:44

Cytuj:

po 3 jeżeli jedyna słuszna strona o tibii to ta twoja tibiaspy na którą nikt nie wchodzi to czego tu szukasz?
Ciekawe, bo ja tam widzę sporo osób.

Fedrix 01-07-2009 17:46

Z update na uptade, tibia robi się coraz gorsza, pewnie nowi gracze którzy zaczeli dopiero grać w tibie to dla nich to lepiej, ale ja gram od tibi 7.6 i powiem że tibia podobała mi się od ver 7.6 do 8.0(ujdzie jeszcze) a teraz to coraz gorzej.
Tak samo jak jest z serverami pvp, sama nazwa mówi że to jest server żeby od czasu do czasu się pozabijać a tera wymyślili jakieś czarne czaszki(non sens)

@PS// Rocket, akurat musiałeś się przyje*** do jego opisu? To jest temat o uptade nie o jego opisie, a jak dla niego ta strona jest najlepsza to jest nie każdemu się podoba ta sama strona co tobie!!

Pomocny_Duszek 01-07-2009 17:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Invisiblee17 (Post 2584758)
aż razi w oczy ;/

Masz 16 lat i nie wiesz co to ironia ? moje kondolencje ...

Lend 01-07-2009 17:54

Ahh jak mnie tu dawno nie było, w tibie nie gram już jakieś 3 lata lub więcej.
Grałem w tibie od 6.1? cos koło tego no i z każdym updatem ta gra traciła dla mnie "klimat" może poprostu nudziłem się przesiadując ciągle przy jedej grze, jednak wydaje mi się ,że to wina update- teraz w tibii mamy tyle broni ,że nie moge się w tym połapać ,ja nie potrzebuje takiego arsenału, wtedy było dobrze- bez hotkeyów gra była o wiele bardziej "emocjonujaca" - teraz nie mam zamiaru wracać do tej gry, myślę ,że cipsoft musi podjąć jakiś krok- zrobić tibie z grafiką 3d lub zrobić servery na starszej wersji.

Erhion 01-07-2009 17:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lend (Post 2584836)
jednak wydaje mi się ,że to wina update- teraz w tibii mamy tyle broni ,że nie moge się w tym połapać

Tibia to gra z bardzo małą ilością broni.

Wpadnij do takiego Guild Wars na przykład.

neopostman 01-07-2009 17:55

Nie wiem jak wam, ale mi te 5 godzin mija szybko jak zwykłe szarobure 5 godzin, bez żadnego oczekiwania ._.

Fedrix 01-07-2009 17:57

Ja gram w tibie ale z nudów, nie z chęci. A za czasów starych ver. gdzie nie było hotkeyów to gra była nie dość że emocjonująca to także trudniejsza i nie było tak łatwo grać i bić lvli.

@Down// Szczera prawda, można powiedzieć że administratorzy tibi wchodzą w dupę graczom a powinno być odwrotnie.
@Hakuoh w jaki sposób wszedłeś na tibia.com, mi nie chodzi :)

chosen_one 01-07-2009 17:58

w ktorej zapowiedzi bylo o training monkach czy czyms takim?? bo chyba cos przegapilem. mam tylko nadzeje ze to nie bedzie wygladalo podobnie jak na otsach..
a tak poza tym to zauwazylem ze cipsoft daje "graczom" to czego chca - byly boty z hotkeyami to zrobili hotkeye, wiekszosc uzywala lighthacka to go zrobili (a te klimatyczne podroze po ciemnych jaskiniach mialy swoj urok :') a teraz to nikt juz nie wlacza luxa..), narzekali ze za wolno sie lvle bije to zwiekszyli hity i dali +50% exp, krzyczeli ze za duzo pk, to zje**li team-pk, zobaczyli ze skillujemy na monkach to dadza to "cos" do skillowania... i co jeszcze??? bo ja juz mam dosc
i nie zdziwie sie jak dodadza jakiegos autopilota, ktory bylby jakims pol funkcjonalnym cavebotem, tyle ze bez afkowania..

Hakuoh 01-07-2009 18:00

http://download.tibia.com/tibia850. exe <- Windows (bez spacji po kropce)
http://download.tibia.com/tibia850. tgz <- Linux (bez spacji po kropce)

Już można zassysać.

Invisiblee17 01-07-2009 18:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hakuoh (Post 2584848)
http://download.tibia.com/tibia850. exe <- Windows (bez spacji po kropce)
http://download.tibia.com/tibia850. tgz <- Linux (bez spacji po kropce)

Już można zassysać.

Hahhh ... szkoda ze mi te linki nie dzialaja ;[ xD alee jak bede sie logowal client zaktualizuje sie sam ;P

Hakuoh 01-07-2009 18:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Invisiblee17 (Post 2584856)
Hahhh ... szkoda ze mi te linki nie dzialaja ;[ xD alee jak bede sie logowal client zaktualizuje sie sam ;P

Jak się klika na link, a nie kopiuje adres i dopisuje exe/tgz to nie działa. Think.

slammer 01-07-2009 18:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Invisiblee17 (Post 2584856)

miałeś skasować spację po kropce i przekopiować link... wtedy działa :)

Lend 01-07-2009 18:14

A właśnie myslałem kiedyś o powrocie do gry, zostawiłem postać całkiem dobra ale kiedy usłyszałem o expie +50% dla PAC przy pierwszej godzinie gry... - to jest naprawde nie fair wobec FAC teraz FAC-e nie mogą się równać z PAC-ami to jest przegięcie moim zdaniem.

Fedrix 01-07-2009 18:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez slammer (Post 2584860)
miałeś skasować spację po kropce i przekopiować link... wtedy działa :)

Mi nie działa tak czy inaczej, może coś od przeglądarki ale wątpie :)

Fedrix 01-07-2009 18:24

A co ty chciałeś żaden człowiek nie jest zawsze punktualny:)

degustator16 01-07-2009 18:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lend (Post 2584873)
A właśnie myslałem kiedyś o powrocie do gry, zostawiłem postać całkiem dobra ale kiedy usłyszałem o expie +50% dla PAC przy pierwszej godzinie gry... - to jest naprawde nie fair wobec FAC teraz FAC-e nie mogą się równać z PAC-ami to jest przegięcie moim zdaniem.

Czlowieku to tylko godzina expa dla pacc. Ja nie mam pacca i nie placze. Na faccu nie jest tak zle. Wiadomo nie ma wielu rzeczy dostepnych dla pacc ale ta godzina +50% dla pacc to praktycznie nic a ty lamentujesz jak by to bylo conajmniej 5h ;/

Fedrix 01-07-2009 18:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez degustator16 (Post 2584888)
Czlowieku to tylko godzina expa dla pacc. Ja nie mam pacca i nie placze. Na faccu nie jest tak zle. Wiadomo nie ma wielu rzeczy dostepnych dla pacc ale ta godzina +50% dla pacc to praktycznie nic a ty lamentujesz jak by to bylo conajmniej 5h ;/

A tak wogle to o ile się nie mylę to ma trwać przez tydzień tylko:)
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lend (Post 2584873)

Jak dopiero co chcesz zacząć grać to i tak nie będziesz najlepszy, a pograć można, a jak nie chcesz być gorszy to kup se pacc :) :)

Fedrix 01-07-2009 18:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jepet (Post 2584893)
Oni nigdy nie byli punktualni. :)

No bo to nie jest podane że o 18 będzie online tylko że przewidziany czas włączenia servera jest o godzinie 18. A jak im dłużej to zejdzie to co poradzisz

@UP// server offline to co wiara ma robić wchodzą na forum tak jak my :)

Fedrix 01-07-2009 18:38

Chłopie cytujesz kogoś post a nawet nie potrafisz go przeczytać!!
Pisze jak byk "czyli Mamy nadzieję być online o 18:00." a ty dalej o tym. Niech se będzie nawet o godzinie 24 online ale nie spamuj już

@UP// mogę się założyć że ty byś tego w tydzień nie wgrał!! a jak by byli amatorami to by tej gry wcale nie było bo by były bugi,skargi itd. a jednak mało tych skarg jest

@CHCIAŁEŚ PW TO MASZ

Cortexx 01-07-2009 18:40

Jestem ciekaw czy dodadza te serwery nowe

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:18.