![]() |
Cytuj:
|
@Matilol
A wtedy się obudziłeś i zawijałeś sreberka. |
Cytuj:
Nie wiem jak jest na innych światach ale jak grałem na antice to master slayer sprzedawał za 4k poison daggera... |
[quote=Hallabard]I co z tego ? Znajdź mi osobę na rooku co chce iść na maina ma trochę kasy i chce kupić psn daggera za 1/2k ? Nikt nie kupi. Katata chodzi po 150/200. Cooper shield ok. 250. Takie ceny to w miarę przystępne ale ja nigdy nie kupiłem i nie kupię cooper shielda, katany na rooku. To strata pieniędzy. Przypuśćmy, że chcesz wyjść na main a masz poison daggera. Co z nim zrobisz ?
1) sprzedaż szybko za np. 200-500gp 2) będziesz próbował przez miesiące przepchnąć za ok. 2k 3) wziąć na main Co do tego to wiem żę na roku są goście z 30lev lub więcej i tacy mają z 3k a poison dagger bedąużywaćdo końca więc napewno by kupili. jak można zrobić żeby tamte słowa innego kolesia była w ramce?? dla niego sorry |
Cytuj:
na Mainie to nie ma wartości my mówimy o najlepszej broni (prawie nie do zdobycia) na rooku |
Ja zdobyłem 2 poisony i opyliłem jednego za 900 gp :] drugiego sobie zostawiłem , ale jak juz malem wychodzić na maina to sprzedalem poison daggera i katane ,poniewaz na mainie sa prawie bezwartościowe :)
|
Cytuj:
takie bajki mozesz sobie kolega opowiadac... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Słyszałem, że na pewnych światach zrobiono blokadę. Czy na pacerze jest taka blokoada? =o
|
Moim zdaniem chybanie ma na rooku poison daggera(przyklad:musialbys zabic tyle demonow zwby wypadlo Mpa a minotourow mniejwiecej tyle samo zeby wypadl poison dagger)
|
Ja kupie poison dagera za 34 platynki . jak ktoś znajdzie na Arcanii . mój nick to Kajtek of arcania (lev19 )
|
Poison Dagger??
Mam rookstayera na Refugi i jeszcze mi nigdy nie wypadł poison dagger z minosa, a kilkadziesiąt już ubiłem. Jednakże jesli komu kolwiek by wypadł, to niech pisze do mnie, moge mu dać za niego wszystko co mam (2,5 w złocie, cooper shield, legion helmet, katana, fishing rood, studded legs, 200 wormsów, lf'y) a jak cena za niska to niech da mi troche czasu to uzbieram więcej 8o
pzdr for all:) |
Próbował sie spytać GMa:
10:28 Kilyon Card of Rookgaard: is poison dagger in rook ?? 10:29 Ghost of Patilan: Don't ask me such questions please! :) |
Mi raz z minosa wypadl poison dagger ale na mainie. Na Isarze jest koles o nicku Rookguardian de'Bove który zapłaci 150k za poisona oczywiscie na rooku :baby:
|
"Mi raz z minosa wypadl poison dagger ale na mainie. Na Isarze jest koles o nicku Rookguardian de'Bove który zapłaci 150k za poisona oczywiscie na rooku "
Rookguardian de'Bove oferuje 40k, czytaj posta zanim bedziesz cos w nim pisal. I tak na marginesie to nie jest "jakis koles" tylko kobieta. I teraz mam mu uwierzyc w to ze wypadl mu poison dagger?? Dobre sobie... Na Danubi expilem swoim knightem od 28 lvl do 42 tylko w mino city. Za kazdym razem otwieralem wszystkie minosy bo zawsze robilem loot baga i przykro mi to mowic ale nie widzialem zadnego poision dagger'a..... ale to nie przeszkadza mi w ciaglym zabijaniu minosow na rooku w poszukiwaniu tej wspanialej broni. Pocieszam sie zawsze tym ze zabilem naprawde duzo beholderow na mainie i jeszcze ani razu nie wypadla mi biedronka :) a przeciez wypadaja ludziom no nie? Moze po prostu trzeba miec szczescie?? No ale znajac prawa Marfiego, napewno ta bron wypadnie, tylko ze noobkowi na 8 poziomie ktory wyjdzie z nim na maina. Modle sie zeby tego nie widziec... :D Rookguardian de'Bove - to dzieki Tobie jestem na rooku, ciekawe czy pamietasz jak spotkalismy sie na test serwerze :P PS. We buy poison dagger (Titania: Pan Klocek, Pani Klocek, Ciocia Klocek i David Copershield) oferujemy kase na rooku tu na titani , albo ok 100k na mainie (Aurea albo Danubia) BTW. Jak tak duzo ludzi pisze ze widzialo poisona na rooku to moze wkleja jakis screen albo co.... |
ja kiedys posiadalem poison daggera na rooku ... po tym jak moj rooker zostal shackowany i obnizono mu troche poziom rozdalem eq .. aktualnie posion dagger posiada rooker z Berylii ... Eliot'Bum ... co do jego wartosci 500 gp??? lol :) ... swego czasu Sunrise dawala 30k za niego az jej samej wypadl ...
|
cena za p-dagger'a
:evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul:
No wiesz, jak by ktoś miał poison dagger'a na rooku i jak by go wystawil na licytacji (np w odpowiednim dziale forum) to myślę, że cena nie zeszla by niżej niż 80!!k. a taki kto nie chciałby zostać na rooku to by na pewno za taką sumę go opchnął, bo kto ma na start ok 80k ? chyba że jakiś prezent na antice.:D :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:56. |